Mi az ami fontos a kisbaba számára?
Arra kell figyelni, hogy a babakelengyékre egy egész iparág épült rá, és még az ajánlások is tele vannak teljesen felesleges dolgokkal. Nekem ez az egyik kedvenc listám, bár még ezzel sem értek maradéktalanul egyet, ebben is vannak felesleges dolgok, illetve mi pl. veszünk majd légzésfigyelőt):
Igaza van az előttem szólónak!Jobban jársz,ha beszélsz rokonnal,barátnővel,akinek van gyereke (ha van a környezetedben ilyen)Ők tuti megmondják,mi a felesleges és mi nem.Az előző által felsorolt listából csak annyit emelnék ki,hogy légzésfigyelő nekünk is van.Nem vagyok paramami,de megnyugtat,hogy van.És én bébiörzőt is vettem,mert kertes házunk van és sokszor hasznát vettem már,mikor kint volt dolgom,a pici meg aludt,egyből tudta hozzá jönni,ha felébredt,nem kellett percenként ránézni :)
És az is igaz,hogy hülyeség minden ketyerét összevásárolni (játékokra gondolok),de szerintem 1-2 csörgő és figyelemfelkeltő dolog,pl zenélő-forgó jó dolog.Bár ezeket mindet kaptuk :)(csörgőt kb 10-et :D)
De ez a lista nagyon jó!Jó babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!