Két hónapos kisfiam hasfájós, próbáltunk már Infacolt, Espumisant, papaverines oldatot és semmi nem vált be! Szerintetek van erre valami jó gyógymód?
Figyelt kérdés
2012. jún. 24. 15:33
1/8 anonim válasza:
Gripe Water és a lábát tornáztatni kell hogy a belek mozogjanak.
2/8 A kérdező kommentje:
Próbáltam a gyógyszertárban az angol vizet is , de ez itt most hiánycikk!
2012. jún. 24. 15:37
3/8 anonim válasza:
angol víz szerintem is. Nálunk a DM-be ven.
4/8 anonim válasza:
Gripe water és torna. Csodákra képes.
De a legjobb az idő múlása (:
5/8 anonim válasza:
Tudjátok az itt a probléma, h csak nekünk "természetes" az hogy a baba anyatejet eszik (vagy tápit), neki nem. Viccesen hangzik, de neki nehéz a "hirtelen" megkapott anyatejet megemésztenie úgy, h kilenc hónapig azt se tudta h van ilyen... A hasfájásának 80%-a ennek köszönhető. (3-4 hónapos korig 99%ban elmúlik.) De addig nem kell az összes létező csodaszert megvenni, mert egyik sem hat rögtön, infacol, espumisan, angol víz is 5-6 nap folyamatos használat után kezd hatni. Plusz a hasmasszírozás, lábacskák tornáztatása is hatásos. Tehát kell valami szer , de egyszerre csak 1, türelemmel, tornával hosszútávon. :)
6/8 anonim válasza:
Az én fiam sugárban hányt a GripeWatertől (egyik mellékhatása).Mi végigzongoráztuk az általad írtakat és semmi nem használt.Ami kicsit javított a helyzeten,az a Colief volt.Emellett én adtam neki Mecsek baby-t.Ami nálunk megoldotta a pocakfájás kérdését,az a Biogaia csepp volt.Sajnos túl későn akadtunk rá,ha tudom ezzel kezdtem volna.
7/8 anonim válasza:
Nálunk az espumisan (minden szopizás után) és a hason altatás vált be, olyankor minden beszorult levegő kijött.
8/8 anonim válasza:
Normaflore-t próbáld ki. Reggel este fél üveggel. 3. naptól kell hatnia. Ha jobb lett neki, akkor folyamatosan adjátok, mert ha abbahagyjátok, akkor visszajön a hasfájás. Mi 2,5 hósan kezdtük és 4 hónapos koráig adtuk. :) 11,5 hónapos kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!