Hasfájós babák anyukái segitenétek?
Figyelt kérdés
A kisfiam 6 hetes múlt, már próbáltuk a Bio Gai cseppet és 17 napja szedi az espumisant,amitől tud kakilni általában este meg van puki is,de mégis minden evés után sir és minden este 18-tól 23-ig zokog,mig álomba nem sirja magát. Annyira szeretnék segiteni neki. Most akarjuk kipróbálni vagy a coliefet vagy az infacolt,de az angol viz is szóba került. Nektek mi vált be?2012. jún. 18. 14:55
1/14 anonim válasza:
Szia.Nekünk az infacol vállt be.Nem egyből,de használt.Kb 2 hétig szedte és utána már nem is volt rá szükség.Kitartás!
2/14 anonim válasza:
Semmi sem vált be sajnos :-(( A colief nagyon drága (4000 ft) és csak 1 hétre elég, szóval próbáld ki ha akarod, de szerintem nem csodaszer egyáltalán. És a többi sem az. Az infacoltól hatalmasakat böfizett a babám, de a sírás ugyanúgy megmaradt. Gripe Water adása után pedig semmilyen hatást nem tapasztaltam. Persze mindig vannak anyukák akik erre vagy arr esküsznek, hát nem tudom... nekünk semmi sem vált be!
3/14 anonim válasza:
Az idő!!!!! Semmi más nem segített. Az angol víz (Gripe Water) segített a helyzeten, de nem oldotta meg. Mivel betöltöttétek a 6hetet, hamarosan kicsit jobb lesz. Az én kislányom ugyanígy volt mint a te babád, most 6 hónapos és a mai napig espumisannal alszik el, de leginkább csak azért, hogy az éjszaka ne legyen rémálom nekünk. Nálunk az esti, éjszakába nyúló sírások, fel-le járkálásik 6 hetesen elmúltak.
4/14 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Még a coliefről , hogy nagyon körülményes a beadása. Lefejt tejbe (kb 10 ml) vagy előre elkészített tápszerbe kell adagolni majd várni fél órát és úgy kell a babának adni. Szóval ha éjszaka is eszik a babád ez nagyon nehezen oldható meg.
5/14 anonim válasza:
A tuti recept a GRIPE WATER és a lábai tornáztatása.Nekünk szinte órák alatt segített!Pedig előtte mindent kipróbáltunk.
6/14 anonim válasza:
Nekünk a papaverines görcsoldó vált be.Gyerekorvos írta fel.Azon kívül semmi!
7/14 anonim válasza:
Ismerős a helyzet! Nekünk a biogaia jó volt. Espumisan is. De sokszor szélcsövezni kellett!
Egyébként függ attól is hogy anyatejes vagy tápszeres a baba.
Ha tápis akkor sok esetben elegendő egy tápszer csere és a probléma megoldódik.
8/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Ma megpróbáljuk az infacolt,ha nem jön be akkor meg az angol vizet. Nagyon bizom benne,h valamelyik segit.
2012. jún. 18. 16:18
9/14 A kérdező kommentje:
Csak anyatejes a babám,akkor mi segithet?
2012. jún. 18. 16:18
10/14 anonim válasza:
Nekünk a fiammal az Infacol és az Anti-colic cumisüveg vált be. Lefejtem a tejet, és abból kapta.(mivel szopás közben rengeteg levegőt nyelt). A lányomnál viszont csak az idő segített, 4 hónapos korában egyszer csak elmúlt (akkor még nem volt Infacol). Kitartás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!