Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hasfájós babák anyukái segiten...

Hasfájós babák anyukái segitenétek?

Figyelt kérdés
A kisfiam 6 hetes múlt, már próbáltuk a Bio Gai cseppet és 17 napja szedi az espumisant,amitől tud kakilni általában este meg van puki is,de mégis minden evés után sir és minden este 18-tól 23-ig zokog,mig álomba nem sirja magát. Annyira szeretnék segiteni neki. Most akarjuk kipróbálni vagy a coliefet vagy az infacolt,de az angol viz is szóba került. Nektek mi vált be?
2012. jún. 18. 14:55
1 2
 11/14 Szilvi01 ***** válasza:
espumisan nálunk semmit nem ért,az infacol már aznap hatott.1 hós babó anyukája
2012. jún. 18. 17:30
 12/14 A kérdező kommentje:
Szerintetek befolyásolhatja az is a dolgot,h az egyik mellemből olyan szinten ömlik a tej,h folyik ki a szájából,szegényem alig győzi nyelni a másikból meg alig jön. Jobb lenne neki ha üvegből etetném? Imádom rendesen szoptatni,de ha üvegből etetés segitene neki,akkor csak a "rosszabb" cicit kapja meg ezentúl.
2012. jún. 18. 18:14
 13/14 anonim ***** válasza:
Semmi sem segitett amiket patikaban kapni lehet. Az adamo hinta utanzat viszont igen, rugoval olyan erzes a babanak, mintha meg a hasadban lenne es nekem sokszor nyugodott meg ebben!
2012. jún. 18. 19:22
 14/14 anonim ***** válasza:
10. vagyok, nálunk bevált a lefejt tej üvegből adása, de nem biztos, hogy nálatok is jó lesz. Annyi hátránya van, hogy a fejés szoptatás helyett lecsökkenti a tej mennyiségét, legalábbis nekem így volt. Gondold meg. Tornáztasd is kicsit, amíg nem tudnak rendesen mozogni, az is nagyon fontos. Vagy pocak masszázs, hasrafordítás, ringatás...hogy a belekben kicsit jobban mozogjanak a gázok.
2012. jún. 18. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!