A foltos textilpelust mivel tudom kimosni?
A kisfiam időnként nagyobbakat bukik és a (gyanítom) beleszáradt anyatejes foltokkal egyszerűen nem boldogulok. Nem hiszem, hogy kakifoltok lennének, mert ennyit nem kentünk össze és a kaki érdekes mód jól kijön belőlük..
Amit eddig próbáltam:
50, 60 és 95 fokos mosás, egymás után. 60 és 95 fokon fehér Cloroxot is tettem a gépbe, és először Persil Sensitive géllel, másodszorra fehér Tomi Kristállyal mostam ki őket. Mivel ez se használt, leáztattam őket lavórban fehér Cloroxban is, forró vízben, 10 percre, ahogy a használatiban írják. A pelusok persze kezdtek picit sárgulni, ami nem izgatna, de a foltok is megvannak még.. :(
Mit csináljak, mivel mossam?
Amikor frissen összekenjük a pelust, áztassam le rögtön? Vagy csak öblítsem és lógassam ki, amíg mosásra nem kerül?
Utolsó, ez érdekes.. Én is Persillel mosom a pici dolgait, 50 fokon, és mégse. Az öblítő meg Coccolino.
Bár a mosószert higítom háromszorosára, lehet, hogy azért?
De, feltaláltam a spanyol viaszt: Clorox Colorba beáztatva gyönyörűen kijöttek a foltok. (Úgy vettem észre, ez a zsírosabb foltokat szedi ki szépen, a fehér Clorox meg a "szárazabbakat".) Pont ez a verziót nem próbáltam korábban, csak a gépbe tettem a mosószerhez.. most viszont csak ebbe áztattam őket és láss csodát. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!