15hos kisfiam neha utogeti a tenyerevel a fejet. Miert teszi?
Figyelt kérdés
2012. jún. 24. 12:04
1/4 anonim válasza:
:D
Olvastam egy könyvben, hogy ilyenkor mérik fel azt, hogy mekkora az erejük.
Illetve hogy mi az ami már fáj, és mi az ami még nem.
2/4 anonim válasza:
Mert elért abba korba amikora kisgyerekek általában kicsit "megkettyósodnak":)
Probálgatja az erejét,meg azt figyeli milyen hatása van a tetteinek..ilyen esetben azegyedüli amit csinálni tudsz hogy ugy csinálsz mintha nemis látnád,vagy nem érdekelne..
Ha látja hogy aggaszt,dühit,rászólsz..sose hagyja abba mert olyan jó poén anyátugratni:)
3/4 anonim válasza:
Nekem a 10hónapos lányom csinálja ugyan ezt.De hogy miért?
4/4 anonim válasza:
Fiam evés közben szórakoztatja magát ezzel. Gondolhatod hogy néz ki a haja, mire kiveszem az etetőszékből...
Ő is 15 hónapos, bár nem most kezdte. Szerintem unalmában csinálja :) Engem soha nem zavart, de most hogy belegondolok - mostanában mintha már nem csinálná ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!