4 és fél hónapos a kisfiam, már elkezdtem a hozzátáplálást almával mennyi idő után válthatok mondjuk barackra és milyen mennyiséget lehet neki adni? Azt tudom, hogy egyszerre csak egyfélét lehet adni neki.
nem, nem jól tudod :)
egyszerre nem csak egyfélét lehet adni, akár 3-4 félét is majd 2-3 hét múlva ha ott tartotok.
egyszerre csak egy új ízt lehet adni!
3-4 nap alma után jöhet a barack, abból 2 kiskanállal adj az első nap, de nyugodtan belekeverheted az alma adagjába vagy egyből a 2 kiskanál barack után jöhet az alma :)
nem, csak 1x lehet! egy étkezés kiváltására kb. 2 hét az ideális. ha egyből 2x adsz neki az megterheli a pocakját.
különben is csak almát eszik még, majd ha 2-3 féle zöldségetbevezettél, akkor lehet majd elkezdeni az ebédet, 10óraira meg marad a gyümölcs.
de kóstoltatni mindig a 10órai előtt kell, mert ha allergiás az ne pont éjjel jöjjön ki
Ezek az infók nekem is hasznosak, így nem teszem fel én is ezt a kérdést! Köszönöm! :)
Nekem is ennyi idős a kisfiam, én barackkal próbálkoztam! Egyik ismerősöm mondta, hogy egészben is meg lehet vele kóstoltatni, igaz, csak egy gerezdet adtam neki! Odáig van érte... és nem fájt a pocakja, ez a lényeg!!! Ezt kapta 3 napig, most egy kis szünet van! :) Szép napot mindenkinek! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!