Hány hetesen vittétek ki először a babátokat?
Figyelt kérdés
Budapesten élünk.2012. jún. 23. 17:49
1/9 Becsee válasza:
január 15-én született a lányom.február 1-én már sétálni voltunk!!Szerintem ez ember válogatja.
2/9 Becsee válasza:
Bocsi azt még hozzá teszem,hogy mi Szegeden élünk!!
3/9 anonim válasza:
első június 5én születtet 8án már sétáltunk, 28 fok volt isteni idő...
második augusztus 22ei vele hazasétáltunk annyira jó idő volt.. :) mindegyik él virul :)
nyári babánál nem várnék, télinél csinálnám azt az ablakosdit
4/9 anonim válasza:
A fiam szeptemberi, amikor született, akkor sokáig hűvös, esős idő volt, így kivártam 6 hetet. A kislányom februári, így vele is vártam 5-6 hetet, mire kimentünk.
6/9 anonim válasza:
A lányom júliusi, 2 hetesen mentünk ki, addig csak a nyitott ablakban levegőzött. A fiammal már ahogy hazajöttünk, 2 nap múlva mentünk. Ő szeptember elején született, tökéletes babsétáltató idő volt.
7/9 anonim válasza:
Februar 4-én szuletett a kislanyom ,2 hetesen mentunk ki elosszor
9/9 anonim válasza:
Nagyobbik lányom november 13.-án született,őt 25-én vittem ki először.
A kisebbik december 8.-án,őt 24-én. :)
Mi is Pestiek vagyunk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!