Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » ORS-200-at adtatok a babának?

ORS-200-at adtatok a babának?

Figyelt kérdés
Szerette vagy "szenvedés"volt megitatni?
2012. jún. 23. 15:38
 1/4 anonim ***** válasza:
adtam "volna" ha megitta volna...kostold meg...broáf...muszáj volt kórház volt a másik opció, fogtam a nurofenes fecsit és biza belenyomkodtam 10 percenént azt a pár cseppet...megusztuk a kórjázat
2012. jún. 23. 20:58
 2/4 anonim ***** válasza:
Én is adtam, amikor hasmenése volt. Szerencsére Sinlac-val szépen megette. Nem volt gond.
2012. jún. 23. 21:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia a fiam öklendezett tőle, utána 2 hónapig nem ette meg a répát se. Nurofenes fecskendővel tudtam egy keveset adni neki. De végülis sok vizet ivott (nem szereti a teát). A sinlacot akkor is megette, mert azt imádta, meg valamennyi tápszert is (ja és az hülyeség, hogy ilyenkor nem szopizhat és nem ihat tápszert). És ami segített az a Smecta por volt, nagyon finom (székletfogó). Össz. 30 ml-t ivott belőle, de másnap délutánra már " székrekedése" volt tőle. Kórházba nem kellett mennünk. 8 hós volt akkor és 11 széklete volt aznap.
2012. jún. 23. 23:00
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi csajok!

Akkor a fecskendős megoldással kezdek:-)

2012. jún. 24. 06:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!