Adtatok már kicsi babának Rinathiolt?
Figyelt kérdés
A gyerekorvos azt mondta hogy vegyek Rinathiol köptetőt a babámnak (fél éves). Gyerekeknek valót vettem, de az van rajta hogy 2 éves kor alatt nem adható. Lehet hogy rosszat vettem, van külön kisebb babáknak is?#Rinathiol
2012. máj. 4. 19:54
1/3 anonim válasza:
Fluimucil, 2 hetes kortól adható úgy emlékszem. Nekünk bevált, és a rinatiol egy idő után meg romlik, mivel megbontod, a fluimucil pedig kis adagokban van, fél tasakkal kell adni, így az gazdaságosabb is.
2/3 anonim válasza:
Én is ugyanebben a cipőben jártam és az én kislányom is kb. fél éves lehetett amikor a gyerekorvosunk rinathiol-t javasolt nekünk! Én is elolvastam a betegtájékoztatót és meglepődve láttam, hogy 2 éves kor alatt nem adható. Így én nem is adtam Neki ... Nekem így volt tiszta a lelkiismeretem!
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Hát én sem mertem neki adni, visszamentem a gyógyszertárba, kértem mást. Azért ha megyünk vissza jövő héten kontrollra említem neki, kíváncsi vagyok azért hogy mit mond rá.
2012. máj. 5. 14:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!