Szoptatós anyukák, rugta már meg babátok a ciciteket pellusozás közben?
Figyi, nem akarom beléd beszélni, de nekem is minden porcikám fájt, az általános állapotom volt iszonyú.
Ez a mellgyulladás egyeseknél - mint én is - nagyon agresszív tud lenni, míg másoknak vagy nincs is soha, vagy simán kimásznak belőle. Szerintem menj el dokihoz, de addig is masszírozd, melegítsd a cicid és szoptasd a babát! Nála jobban semmi nem feji ki.
(Amúgy az is egy tünet, hogy feszül a mell, de nem lehet kifejni :-()
Antibio nélkül én sosem úsztam meg ... Viszont még mindig szopik a babám 8x egy nap, 15 hónapos!
Jobbulást!
(5. voltam)
Szia, itt 12.
Igen, ahogy az előttem szóló is írja, a mellgyuszi leginkább az influenzához hasonlít, nagyon kicsinálja az embert :-(
Továbbra is azt mondom, menj dokihoz. Ez egy komoly betegség az ilyen "miféle" embereknek, mint én is, akinél ilyen durván jön elő.
A hónalji nyirokcsomód is be van duzzadva? (a cicivel azonos oldali)
Nekem iszonyú hidegrázással és elesettséggel járt, rettegek tőle azóta is ...
Sziasztok! Köszönöm mindenkinek a válaszát!
Már a nehezén tul vagyok. Orvosnál nem voltam mert nálunk a sürgősségire kell menni hétvégén a korházba. Ott meg rengeteget kell várni.
A férjem megmaszírozta nekem. Tettünk rá babaolajat így könyebb volt a maszírozás. Valamivel már jobb. Az éjaszaka nagyon izzadtam. Remélem leküzdötte már a szervezetem a gyulladást.
Hát csajok, én nem is gondoltam, hogy ilyen is van. Az a borzalmas végtag fájdalom, arra meg végkép nem gondoltam, hogy a cici gyulladástol van.
Minden jót nektek!
Reméljük, tényleg túl vagy rajta!
Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!