Vettem a Tescoban Milupa tejpépet, de csak itthon vettem észre hogy Jó éjszakát tejpép. Lehet neki nappal is adni belőle?
Figyelt kérdés
2009. júl. 7. 07:40
1/5 anonim válasza:
persze, adhatsz neki. Csak azért "jo éjszakát" a neve, mert laktatóbb, mint a másik. Bár nálunk ez sem jött be, mert ugyan ugy megéhezett.
2/5 anonim válasza:
Nyugodtan adhatsz neki belőle reggel vagy a nap bármely szakában nem lesz semmi baja.Majd várd meg ,hogy újra megéhesedjen miután evett belőle.Lehet jobban eltelíti a pociját.Szép napot kívánok.31 hetes km.
3/5 anonim válasza:
Adhatsz, de a következő hamiból lehet hogy kevesebbet fog enni.
4/5 anonim válasza:
Nem csak azért Jó éjszakát a neve, mert laktatóbb. Hanem azért is mert citromfű kivonat van benne, ami nyugtató (esetleg altató) hatású. Ettől függetlenül adhatsz neki nappal is belőle, legfeljebb jobbat fog aludni napközben is.
5/5 anonim válasza:
Én tegnap este adtam a kisfiamnak (6 hónapos)belőle először.Soha még ilyen borzalmas éjszakánk nem volt.Nemhogy
végigaludta volna az éjszakát,de egész éjjel fent voltunk,ha elaludt,pár perc múlva felsírt,annyira fájt a pocakja,és egész éjjel pukizott.Úgy sajnáltam,majdnem sírtam én is!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!