Oblitotol ilatozik a baba?
Figyelt kérdés
Egyes babak egesz nap illatoznak,mit hasznaltok anyukak?Vagy csak en nem erzem?2012. jún. 23. 08:35
1/6 anonim válasza:
a babáknak van egy nagyon egyedi és finom illatuk,ami az egész házat átjárja.Ti szülök ezt már megszoktátok és természetes nektek.Nem az öblitötől illatosak.
2/6 anonim válasza:
Ha annyi az öblítő,hogy attól illatozik a baba,akkor könnyen allergiás lehet az öblítőre.
3/6 anonim válasza:
A te babád is biztosan illatos, még hozzá az anya tejtől. Csak ezt kevesen tudják :) Ez a "baba illat" addig marad míg a baba szopizik.
4/6 anonim válasza:
Az én babám soha nem szopizott :-(, és mégis még mindig babaillata van! (9 hónapos)
5/6 anonim válasza:
Nekem a sógornőm mondja mindig mikor átmegyünk,hogy milyen jó illata van a fiamnak,de én nem mindig érzem.Ő meg el van ájulva tőle. :)
6/6 anonim válasza:
Az én fiam 3 éves koráig szopott,de a babaillat hamarabb elmúlt:(
Én nagyon óvatosan bánok az öblítővel...vegyszer!!!!
Ahogy a babafürdetők nagyrésze,csak ezt a nem érzékeny bőrű babák szülei ritkán tudják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!