Melyik az az etetőszék, amibe a nagyobb baba/kisgyerek fel tud mászni?
2 éves lányom van, és kismama vagyok, nem emelhetek. Szegénykém most lent eszik egy kisszéken, kisasztalnál, amit mondjuk nagyon élvez szerencsére. :)
Olvastam itt, hogy van, akinek felmászik a gyerek az etetőszékbe, az melyik fajta szék?
Nekünk ilyen van, ebbe nem lehet felmászni:
ebbe a típisba tudnak gyerekek ki/bemászni, de VESZÉLYES.
én terhesség alatt végig emelgettem a lányomat, akkor 9-10 kiló volt. a nődoki ezt mondta, hogy a gyereket, mivel eddig is emelgettem, nyugodtan emelgethetem, mivel a szervezet ehhez van hozzászokva.
és veszélyeztetett voltam.
a pelenkázóra is fel kell emelni, meg be a fürdőkádba, nem? :)
amikor fent áll a székben, simán ki tud pottyanni. Még ha asztal+szék funkciójában használod, akkor is. Kifele nem látja rendesen, hova másszon.
a kiskádat letettük a földre, és a pelenkázó lapot is. Méhszájgyengeség miatt inkább nem kockáztatok az ő emelgetésével sem.
Hát, én nem tudtam elképzelni, hogy a miénkbe be lehetne mászni, de nem is fogom megtanítani rá! Azt hittem, az kifejezetten olyan szék, amibe valamennyire biztonságosan be lehet mászni.
Szerintem egyikbe sem biztonságos felmászni.
A kisasztal+kisszék teljesen jó megoldás.
Nekünk ilyen van.
A lábtartójára fellép, onnét pedig bele ül a szék részébe.
De már ő is a kisasztalnál eszik iszik, mert a bölcsiben Oviban is ott kell, szerintem nincs ebben semmi rossz!
2 éves, szerintem ne költs etetőszékre! enyém is 2 éves kora óta velünk eszik az asztalnál a rendes széken. ügyesen felmászik, én meg addig fogom a széket, nehogy felboruljon, leszállásnál szintén :)
kicsit lazábban, már nem baba ;)
pelenkázó lapot se kell lepakolni, tegyél le a szőnyegre egy textilpelust és azon is tökéletes :)
Nekem egy fisherprice-os etetőszékem van 7fokozatban állitható az ülés magassága..leveheted a tálcát mikor bemászik és visszateszed amikor beült, akkor 100%ig biztos hogy nem tud kijönni..
Ha beirod google-ba hogy fisher price akváriumos etetőszék találsz képeket is meg árat is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!