Mit tegyek a fürdővízébe és mikortól?
Eddig csak tiszta vízben fürdettem, előtte olajoztam.
A Gabi fürdetőre gondoltam. Jó termék?
En ket honapos korig csak olivaolajat raktam, utana olivat es furdetot (Johnson).
Kulfoldon elek, a gabit nem ismerem, de azt hallottam rola, hogy jo.
Szia
Nem írod, hogy mekkora a baba.
Nekem a doki + védőnő a gyógyszertári fürdető krémet javasolta, így abban fürdettem a babát 4 hetes korig. Aztán nagy kísértést éreztem kipróbálni a Johnsons's babafürdetőjét, ami egy kismama csomagban volt benne amit a kórházban kaptam.Elcsábított a kellemes illata. Kb 3-4 napig használtuk, és jól kiszáradt a babám bőre tőle, + koszmós lett a feje.Azonnal visszatértem a gyógyszertári fürdetőkrémhez, és azóta is ezt használjuk. Hajat is ezzel mosunk, nem zsírosodik be tőle, és semmi bőrhibája nincs a kicsinek.
(Kicsit nehéz feloldani a krémet, de ha egy üres ásványvizes flakkonba nyomod, és azt félig felengeded forró vízzel, akor összerázással szuperül eloldódik a krém).
Üdv.Jó pancsolást.
(Ui: sógornőm babája most múlt 2 éves, és ő pl mindenből Gabi-t használ, erre esküszik, szerinte az összes Gabi termék szuper)
Jo a Gabi-s, nekunk a Johnsonos nem volt jo, ugyhogy azt nem ajanlom ilyen kicsinek.
Probalj ki majd tobb termeket is, mindenkinek mas valik be.
Most vegyel Gabit, aztan majd ha elfogy masmilyent. Cserelgesd mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!