Mikortól lehet a baba fürdővízébe babafürdetőt tenni? És mikortól lehet babaolajjal kenni?
Figyelt kérdés
Előre is köszönöm a segítséget!2008. szept. 19. 16:57
1/3 anonim válasza:
Én csak mosdókencsőt használok.Az olajat már 1 perctől fogva használhatod.A fejbőrön a koszmó ellen is nagyon jó.
2/3 anonim válasza:
Mi is fürdőkrémet használunk, csak 7 hónapos korában volt, hogy elfogyott, és nem tudtam iratni ezért Johnson's fürdetőt raktam a vízbe. Nem lett tőle semmi baja.
Egyébként amikor a lányom volt picibaba(most 6 éves), akkor még nem volt ez a fürdőkrém, akkor mi a Gabit használtuk, és jó volt.
Babaolajat az első naptól lehet használni, van aki esküszik rá. Én egyik gyereknél sem használtam. Ezt te döntöd el, ahogy jónak látod.
3/3 anonim válasza:
Szia!
Mi kb. 1-2 hétig használtuk csak azt a fürdető krémet amit a doki irt fel mert akkor jöttünk rá hogy az üti ki a bőrét.. piros pöttyök jöttek ki a kislányom mellkasán. Azóta a Nivea baby fürdetőt használjuk. A baba olajat meg amióta hazahoztuk én azóta azzal masszirozom és a hajlatait is azzal szoktam bekenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!