Hogy hívják, vagy fogják hívni a babátokat, gyereketeket (ha már nem baba :D)? Mennyi idős?
Figyelt kérdés
2012. jún. 22. 08:42
21/33 anonim válasza:
Zoé Robertának hívják és 8 éves.
22/33 anonim válasza:
Petra(Petrus)-15 éves
Eszter-8 éves
Zora vagy Szeréna(ha fiú Benedek)-pocaklakó
23/33 anonim válasza:
Viktória a lányom (12 éves), Levente a fiam (17 hónapos) :)
24/33 anonim válasza:
13 hónapos lányomat Kirának hívják és nem becézzük, ezért is választottuk ezt a nevet,mert így tetszik nekünk.
26/33 anonim válasza:
Fiamat 7,5 hós,Kristófnak hívják.
Kristófka,Kristófom,Szerelmem,Kisfiam,Gyönyörűm,Életem és még sorolhatnám mikor mi jön a szánkra.
Csak akkor hívjuk Kristófnak,ha valami "rosszat"csinált :-)
27/33 anonim válasza:
Kitti Nikoletta 10 hónapos múlt- az apja Kittikének hívja én Nika, Niki, Kiki, Babó, néha néha Kitti :D
a kistesó ha kislány lesz Tina Leila ha kisfiú Bence (vagy Balázs) András
28/33 anonim válasza:
Panni (5éves) és Borka (2éves) a pocakban Lili, ha pedig fiú lenne akkor Matyi.
29/33 anonim válasza:
Nekem nagyon nagy családom van, 6 leányzó. Egy majdnem 8 éves, ő Jázmin, nem igazán becézzük, ha igen akkor Mimi, illetve a tesómék, ha haza jönnek(külföldön élnek) akkor ők 'Dzsezi'-nek hívják. 6 éves Mirjam, na őt tényleg egyeltalán nem becézzük. 4 éves Janka, ő néha Jana. 3 éves ikrek, Viviána, ő inkább Vivi,Vivike és Szonja,őt sem becézzük. És másfél éves Norina, ha becézzük, akkor Nóri,Nórika,Nóca,Nóci stb:) Most pedig 3asikreket várok, szóbajövő nevek: Mila,Zselyke,Liza,Hanna,Zóra,Kira vagy Benett,Olivér,Milán,Noel:))
30/33 anonim válasza:
Adrián a nagyfiam (12éves), nem becézzük
Ármin Krisztofer a középső fiam (3,5 éves), őt sem becézzük
Benett Noel a legkisebb fiam (3hónapos), őt szoktam Beninek hívni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!