Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti milyen teát adtok a 2-3...

Ti milyen teát adtok a 2-3 hónapos babátoknak?

Figyelt kérdés

2012. jún. 21. 21:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én csipkebogyó teát adok a kislányomnak.Ő most 5 hónapos,de kb. másfél hónapos kora óta ilyet iszik.Filteres tea,a védőnő ajánlotta.A kislányom nagyon szereti.A mecsek teától nagyon fájt a hasa.Sima vizet pedig nem szerette.
2012. jún. 21. 22:24
 12/15 anonim ***** válasza:

11/11-es vagyok...kép a teáról...

[link]

2012. jún. 21. 22:26
 13/15 anonim ***** válasza:

Tápszeres a kisfiam, teát nem, csak forralt vizet kap. Hasfájós is :(

De amúgy a védőnő a Mecsek Baby teát javasolta ( de azt sem adunk neki )

2012. jún. 22. 06:07
 14/15 anonim ***** válasza:
Szia!!Első kislányom tápszeres volt kezdetektől fogva,így már 2 hetes korától kapott teát-nekem a védőnő anno a Mecsek teát ajánlotta-nem jött be,nagyon fájt a hasa tőle,aztán kipróbáltuk az ánizs teát( nem filteres,hanem a termését lehet kapni a gyógyszertárban),nagyon jó volt,mert szélhajtó hatású,így nem fájt a pocija,illetve a szomját is kiválóan csillapította.Nagyon sokáig csak ezt itta a lánykám.A huga most 3 hónapos,csak anyatejet kap,és nem hajlandó semmilyen plusz folyadékot meginni.Már mindent próbáltam,vizet,teákat,főleg ebben a nagy melegben,mert vannak helyek és szituációk,ahol nem tudom cicire tenni(pl.bolt közepe) de ha szomjas,úgy is üvölteni fog.Most én is azt tervezem,hogy kipróbálom a HIPP instant teát,hátha azt meginná.A nővére azt is nagyon szerette.Szerintem próbáld meg nyugodtan:-)
2012. jún. 22. 08:22
 15/15 anonim ***** válasza:

Vizet!

Szereti, meg is issza!

2012. jún. 22. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!