köménymag teát adtam neki (hasfájás miatt), de csak épphogy megérezte a köménymag a forróvizet.
Miután ez nem vált be, így sima vizet kapott. A hasfájás is elmúlt. Nem tudom, hogy emiatt vagy szimplán más miatt, de én csodálkoztam!
Semmilyet. Anyatejes.
A hippes csecsemőtea összetételét olvasd el, a legfőbb összetevője a cukor...
Szerintem annyira azért nem kell tartani ezektől a teáktól. A filteres teák ugyanúgy tartalmaznak olyan összetevőket, ami káros az egészségre.
Két gyermekem van, mindkettő tápszeres. A fiam sajnos születésétől fogva az volt, ő elfogadta a sima vizet. A kislányom most múlt 4 hónapos, másfél hónaposan lett tápszeres. Nem fogadta el egyáltalán a vizet. Próbálkoztam édeskömény teával, Mecsek teával úgy, hogy nem ízesítettem. Nem fogadta el. Elegem lett belőle, és vettem Hipp instant teát. Másfél deci vízhez rakok egy kávéskanálnyi teát. Megissza.
Szóval kedves kérdező, ha nem iszik meg mást, akkor nyugodtan adj neki instant teát, nyilván nem fogsz beleönteni egy másfeles cumisüvegbe fél dobozzal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!