Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti milyen teát adtok a 2-3...

Ti milyen teát adtok a 2-3 hónapos babátoknak?

Figyelt kérdés

2012. jún. 21. 21:59
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Én ennyi idősen Mecsek baby-t adtam neki natúrba.Most 4 hónapos
2012. jún. 21. 21:59
 2/15 A kérdező kommentje:
gyümölcsteát esetleg vagy hippes csecsemöteát valaki?
2012. jún. 21. 22:01
 3/15 anonim ***** válasza:

köménymag teát adtam neki (hasfájás miatt), de csak épphogy megérezte a köménymag a forróvizet.

Miután ez nem vált be, így sima vizet kapott. A hasfájás is elmúlt. Nem tudom, hogy emiatt vagy szimplán más miatt, de én csodálkoztam!

2012. jún. 21. 22:01
 4/15 anonim ***** válasza:

Semmilyet. Anyatejes.

A hippes csecsemőtea összetételét olvasd el, a legfőbb összetevője a cukor...

2012. jún. 21. 22:03
 5/15 A kérdező kommentje:
akkor adjak neki inkább sima gyümölcsteát.? teafüt magyarul
2012. jún. 21. 22:07
 6/15 anonim ***** válasza:
Szintén anyatejes ,csak azt kap
2012. jún. 21. 22:08
 7/15 A kérdező kommentje:
TÁPSZERESEK VÁLASZÁT KÖSZI
2012. jún. 21. 22:10
 8/15 anonim ***** válasza:
90%
Én nem adnék neki sima teát,mert az meg koffeint tartalmazhat,még ha csak kis mértékben is.sokszor emiatt fel sem tüntetik a dobozon.Szerintem inkább a természetes dolgokban gondolkodj,fog még elég "mű" étellel-itallal találkozni élete során.esetleg egy nagyon gyenge kamilla tea?Fontos,hogy ne legyen agyon cukrozva (vagy inkább egyáltalán ne legyen benne cukor),már pedig a gyerek teákban van.Az egyik kommentelőnek igaza van:olvasd csak el az összetevőit egy ilyennek,aztán lehet szörnyülködni!
2012. jún. 21. 22:11
 9/15 anonim ***** válasza:
Nem attól függ,hogy anyatejes,vagy tápszeres.A kettőnek nincs köze egymáshoz.
2012. jún. 21. 22:12
 10/15 anonim ***** válasza:

Szerintem annyira azért nem kell tartani ezektől a teáktól. A filteres teák ugyanúgy tartalmaznak olyan összetevőket, ami káros az egészségre.

Két gyermekem van, mindkettő tápszeres. A fiam sajnos születésétől fogva az volt, ő elfogadta a sima vizet. A kislányom most múlt 4 hónapos, másfél hónaposan lett tápszeres. Nem fogadta el egyáltalán a vizet. Próbálkoztam édeskömény teával, Mecsek teával úgy, hogy nem ízesítettem. Nem fogadta el. Elegem lett belőle, és vettem Hipp instant teát. Másfél deci vízhez rakok egy kávéskanálnyi teát. Megissza.

Szóval kedves kérdező, ha nem iszik meg mást, akkor nyugodtan adj neki instant teát, nyilván nem fogsz beleönteni egy másfeles cumisüvegbe fél dobozzal.

2012. jún. 21. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!