Forralt vizet vagy palackozott baba ásványvizet adtok 1-2 hónapos babátoknak?
Szentkirályit vettem az első 3 hónapban, most már sima Mizse ásványvizet kap, mert megegyezik az előbbinek az ásványianyag tartalmával, csak fele annyiba kerül :p
A tápszerhez forralt vizet adok neki.
Én forralok neki, mert egyszerűbb, a babavizet is csak 24óráig lehet felhasználni, utána forralni kell, ha felbontod! Az elején én is Mizseit használtam, de forraltam azt is! Most 3hónapos és sima csapvizet forralok már! :)
Ha elmegyünk, akkor 1 nagyobb cumisüvegbe rakok forralt vizet, amit fel tudok használni! Azt is lehet 24óráig innia/ennie.
Csak babavizet, sosem forraltam sem vizet,
sem a babavizet ha 24órán túl volt megbontva, akkor sem.
hűtőben tároltam a babavizet és melegítettem- mikró vagy cumisüveg melegítő, mikor mire volt idő.
:)
Palackozottból a Jana babavizet, Szentkirályi babavizet adtam a gyerekeimnek 1-2-3hónapos korig, utána meg a sima szénsavmentes szintkirályit.
Szentkirályi általában ha lemegyünk kis üveges jana baba víz.
SOha nem forraltam 24 óra után és tápszerhez sem. A mikróban melegítés sterilizál így felesleges-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!