Át nem aludt éjszakák? Ezt én rontottam el?
Figyelt kérdés
6 hónapos fiú. Szopik még. 5 fog van. Éjjelente általában 2x, de nem ritka hogy 2 óránként ébred. Ez így van születése óta.2009. júl. 6. 18:30
1/7 anonim válasza:
Nem rontottad el! Ne aggódj, majd ritkulnak az ébredések, biztosan a fogak is mocorognak, azért nyugtalan éjjel! Türelem, és sok-sok szeretet a kis fogzós babádnak!!! Gratula az 5 fogacskához!
2/7 anonim válasza:
Mit csinálsz mikor felkel? mit adsz lefekvés elött enni? Nekünk a tartalmas vacsora ha felkelt cumit adtam és vissza aludt nem vagyok a cumi hive de csak ez jött be valoszinüleg nem te rontotad el madj kialakul.
3/7 A kérdező kommentje:
Van cumi, víz és cici is ha minden kötél szakad.
2009. júl. 6. 18:56
4/7 A kérdező kommentje:
lefekvés előtt cicit kap, de próbáltam korábban tejpépet, nem volt változás.
2009. júl. 6. 18:56
5/7 anonim válasza:
Szerintem ez a fogacskák miatt lehet! Nem semmi ám 6 hónaposan 5 fog! És biztos jön a hatodik is! Kitartás! Magától át fog majd alakulni az éjszakája! Mindig megszoptatod mikor felkel?
6/7 anonim válasza:
Nyugi!
A lányom 16 hónapos! 16 foga van és éjjelente még legalább 2-szer felébred cicizni, pedig úgy bevacsizik, hogy majd szétdurran! Na ez vicc!
Engem nem zavar, ha tudom, hogy neki igy jó, akkor igy lesz! Majd alszok, ha iskolába jár...
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, kicsit elkeseredtem, mivel olyan sokan írják, hogy az éjjeli ébredéseknek főként anya bénázása az oka.
Nem szoptatom meg mindig, kb. 2x-általában, ha nagyon nem megy a megnyugtatás akkor többször.
2009. júl. 7. 08:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!