Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Át nem aludt éjszakák? Ezt én...

Át nem aludt éjszakák? Ezt én rontottam el?

Figyelt kérdés
6 hónapos fiú. Szopik még. 5 fog van. Éjjelente általában 2x, de nem ritka hogy 2 óránként ébred. Ez így van születése óta.
2009. júl. 6. 18:30
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem rontottad el! Ne aggódj, majd ritkulnak az ébredések, biztosan a fogak is mocorognak, azért nyugtalan éjjel! Türelem, és sok-sok szeretet a kis fogzós babádnak!!! Gratula az 5 fogacskához!
2009. júl. 6. 18:41
 2/7 anonim ***** válasza:
Mit csinálsz mikor felkel? mit adsz lefekvés elött enni? Nekünk a tartalmas vacsora ha felkelt cumit adtam és vissza aludt nem vagyok a cumi hive de csak ez jött be valoszinüleg nem te rontotad el madj kialakul.
2009. júl. 6. 18:46
 3/7 A kérdező kommentje:
Van cumi, víz és cici is ha minden kötél szakad.
2009. júl. 6. 18:56
 4/7 A kérdező kommentje:
lefekvés előtt cicit kap, de próbáltam korábban tejpépet, nem volt változás.
2009. júl. 6. 18:56
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a fogacskák miatt lehet! Nem semmi ám 6 hónaposan 5 fog! És biztos jön a hatodik is! Kitartás! Magától át fog majd alakulni az éjszakája! Mindig megszoptatod mikor felkel?
2009. júl. 6. 19:23
 6/7 anonim ***** válasza:

Nyugi!

A lányom 16 hónapos! 16 foga van és éjjelente még legalább 2-szer felébred cicizni, pedig úgy bevacsizik, hogy majd szétdurran! Na ez vicc!

Engem nem zavar, ha tudom, hogy neki igy jó, akkor igy lesz! Majd alszok, ha iskolába jár...

2009. júl. 6. 22:49
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, kicsit elkeseredtem, mivel olyan sokan írják, hogy az éjjeli ébredéseknek főként anya bénázása az oka.

Nem szoptatom meg mindig, kb. 2x-általában, ha nagyon nem megy a megnyugtatás akkor többször.

2009. júl. 7. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!