13 hónapos a fiam,2. napja szó szerint semmit nem eszik. Mitől lehet?
Figyelt kérdés
ordít, ordít, ordít, ha kajálásról lenne szó. sem kanállal, sem cumisüvegből. még tászert sem eszik. és inni sem iszik. ma eddig 1,5 deci teát ivott meg reggel óta.2009. júl. 6. 17:57
1/10 anonim válasza:
Nem jön a foga? Esetleg attól lehet.
2/10 anonim válasza:
Nem lehet, h a meleg? Plusz a fog, ez okozhat sztem ilyet. Védőnővel nem beszéltél? Azért itatni sűrűn próbáld, nehogy kiszáradjon!
3/10 anonim válasza:
Szia! Torka nem piros? Ha fáj neki, azért nem fogadja el a táplálékot!
4/10 A kérdező kommentje:
próbálom itatni, 5 percenként. kiköpi a poharat... teljsen kivagyok. tegnap még ivott, ma már azt sem. külföldön élünk, itt még védőnő sincs. tépszert evett az előbb 200 milit. előtte reggel evett 180at. 270et simán be szokott vágni. most próbáltam etetni, itt esik az eső, tök kellemes az idő, gondoltam talán eszik. de 1 falatot sem... 56 kaját tettem ma elé, semmi nem kell neki. jön a foga, de eddig ilyen gondunk nem volt. már 10 kint van neki.
2009. júl. 6. 18:02
5/10 A kérdező kommentje:
megnéztem most a torkát, nem látom, h piros lenne.
2009. júl. 6. 18:04
6/10 anonim válasza:
Húgom kislánya 12hónapos, alig akar enni....vannak ilyen időszakok állítólag a gyerekeknél....azért ha tényleg semmit nem eszik vidd dokihoz :(
7/10 anonim válasza:
nekem a fogátol volt ilyen adtam neki egy kupot elmult a fájdalma és evet probál meg ha nem jö be sürgössen vidd orvosho nagyon hamar kiszáradnak a kicsik.
9/10 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!
2009. júl. 6. 18:15
10/10 anonim válasza:
Ha megivott 200 tápit, azért csak evett valamit:) tudom idegesitő, de ne aggódj, kináld tápival meg folyadékkal, az is mehet cumiból. Kanalast két napig meg se próbáld, aztán ujra, hátha 2 nap alatt ujra elfogadja. Ha napokig nincs változás, tényleg vidd dokihoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!