Milyen markaju babakocsival nem kinszenvedes kozlekedni? Nagy vagy kis kereku valt be nektek?
Hát rengeteg szemkpont van, azokat ird össze magadnak! A nagykerekű jó a rázós útra, meg terepre, de nem mindegy, hogy csukható, befér-e a kocsitokba, vagy fogod-e tömegközlekedve vinni! Próbáld végig őket, csukd össze a boltban magadnak, emeld fel, akár egy hátizsákot tegyél bele kipróbálni, nagyon nagy különbségek vannak!
Én először egy használt Quinny Buzzt használtam, mózessel vagy autós hordozóval, szuper volt tolni, mert nagy kereke van, de a kocsink teljes csomagtartóját elfoglalta, és nem lehet vele tömegközlekedni, mert túl nehéz és széles. Lecseréltük egy CAM Pretty Evolutionre, ez a kocsiban ok elfér, a baba jobban szereti, de nekem túl bonyolult az összecsukása, mindig úgy felhúzom magam rajta.. pedig könnyű kis kocsi.
Egy 3 hós baba anyukája
Nekem is quinny buzzom van, ami 3 kerekű, nagy kerekű, szuper kocsi arra megy amerre akarom.
Én fontosnak tartottam a jó kocsit, inkább erre áldoztam többet. Nem akartam bosszankodi egy rosszabb kocsival, s másikat venni 2 hónap után.
Használtan ki lehet fogni jót olcsón, vaterán teszveszen már 80-100 ezerét van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!