Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák! Valami baj lehet a 7...

Anyukák! Valami baj lehet a 7 hós kisfiammal?

Figyelt kérdés

Babám rengeteget szokott pisilni,szerencsére jó ivó is.

A pelus mindig tele van pisivel jócskán.

Most azonban mióta bejött ez a nagy meleg,sokkal-sokkal többet iszik,mégis alig van pisi a pelusába.

Miért pisil most ilyen keveset?

Köze van ennek a meleghez,vagy kiizzadja?

Azért is aggódom,mert vesetágulatos,bár ez pisi ügybe még nem okozott gondot,de azért megfordult a fejembe nincs e valami baj.

Egyébként minden ok vele,tény a meleg miatt kevesebbet eszik és elég nyűgös,de én is az vagyok.

Szerintetek kell aggódnom?

Egy első babás anyuka.

2012. jún. 21. 08:06
 1/8 anonim ***** válasza:
Mennyit iszik egy nap?! Ilyen melegben nagyon sokat kell itatni, akár napi 1 litert is! Ha keveset pisil, akkor valószínű még többet kell itatni. Ha nagyon aggódsz, akkor hívd fel a dokidat, de én a melegre és az izzadásra gondolok. Minden etetés között, séta közben, utána itasd!
2012. jún. 21. 08:35
 2/8 anonim ***** válasza:
Valószínű hogy a meleg miatt van, mert a szervezete több vizet hasznosít. Ha aggódsz, csináltassatok egy vizeletvizsgálatot soron kívül. Gondolom úgyis nézitek havonta ha vesemedence tágulata van. Amúgy az én lányomnak is van. Már 5 éves, és soha nem okozott gondot neki. :)
2012. jún. 21. 09:21
 3/8 A kérdező kommentje:

Igen,havonta vizelet vizsgálat (jövő hétfőn viszem a pisit),és uh-ra is járunk 2 havonta.

Idáig nem volt gond pisi ügybe,én is csak a melegre fogom.

Remélem nem más!!!!

2012. jún. 21. 09:36
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha sokat izzad(szakad róla a viz), akkor nem gond, ha nem is izzad és nem is pisil az gond!
2012. jún. 21. 09:42
 5/8 A kérdező kommentje:

Izzad szegénykém,nem is kicsit:(

Köszi a válaszokat!

2012. jún. 21. 10:35
 6/8 anonim ***** válasza:
Az én fiamnak is vesetágulata van/12mm a bal vesében/ ő sem pisil sokat,ha nincs meleg akkor sem.A pampers sleep and play pelus nekünk jó,amíg mindenki másnak kifolyik a pisi belőle.Szerintem az izzadás is közre játszhat,hogy kevesebb a pisi.Érdekes amúgy amit írsz,mert mi novemberben voltunk uh-on,utána orvos és vizelet vizsgálat és azóta most megint.
2012. jún. 21. 12:06
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem ugyanez van, 10 hetes a picúr és rendszeresen járunk vele vizsgálatra, pisimintát viszünk stb. Szombat óta ő is kevesebbet pisil, első gyerekes paraanyuhoz méltó módon fel is hívtam a dokinkat. Ő azt mondta, ez természetes, kínáljam meg több folyadékkal, mint eddig, de nem lesz gond. Azt mondta, akkor kell csak aggónom, ha a pisije szúrósabb szagú. Amíg -most hülyén hangzik- rendes pisiszaga van, addig minden rendben van :)

2012. jún. 21. 13:25
 8/8 A kérdező kommentje:

Utolsó előttinek írom,mi azért is járunk 2 havonta mert koraszülött a fiam és így koraszülött gondozóba is járunk szintén 2 havonta,ezért oda mindig vinnem kell friss uh-os leletet.

Nekünk az uh-os beutalót is ott adják.

Végtére is nem bánom,hogy ennyiszer nézik,mert sajnos egyre jobban nő neki mindkét veséjében...:(

2012. jún. 21. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!