Anyukák! Valami baj lehet a 7 hós kisfiammal?
Babám rengeteget szokott pisilni,szerencsére jó ivó is.
A pelus mindig tele van pisivel jócskán.
Most azonban mióta bejött ez a nagy meleg,sokkal-sokkal többet iszik,mégis alig van pisi a pelusába.
Miért pisil most ilyen keveset?
Köze van ennek a meleghez,vagy kiizzadja?
Azért is aggódom,mert vesetágulatos,bár ez pisi ügybe még nem okozott gondot,de azért megfordult a fejembe nincs e valami baj.
Egyébként minden ok vele,tény a meleg miatt kevesebbet eszik és elég nyűgös,de én is az vagyok.
Szerintetek kell aggódnom?
Egy első babás anyuka.

Igen,havonta vizelet vizsgálat (jövő hétfőn viszem a pisit),és uh-ra is járunk 2 havonta.
Idáig nem volt gond pisi ügybe,én is csak a melegre fogom.
Remélem nem más!!!!

Izzad szegénykém,nem is kicsit:(
Köszi a válaszokat!

Szia!
Nekem ugyanez van, 10 hetes a picúr és rendszeresen járunk vele vizsgálatra, pisimintát viszünk stb. Szombat óta ő is kevesebbet pisil, első gyerekes paraanyuhoz méltó módon fel is hívtam a dokinkat. Ő azt mondta, ez természetes, kínáljam meg több folyadékkal, mint eddig, de nem lesz gond. Azt mondta, akkor kell csak aggónom, ha a pisije szúrósabb szagú. Amíg -most hülyén hangzik- rendes pisiszaga van, addig minden rendben van :)
Utolsó előttinek írom,mi azért is járunk 2 havonta mert koraszülött a fiam és így koraszülött gondozóba is járunk szintén 2 havonta,ezért oda mindig vinnem kell friss uh-os leletet.
Nekünk az uh-os beutalót is ott adják.
Végtére is nem bánom,hogy ennyiszer nézik,mert sajnos egyre jobban nő neki mindkét veséjében...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!