Van valaki babájának ún. bőrköldöke? Hogy fog ez később kinézni? Mennyire húzódik be? Nagyon csúnya lesz?
Figyelt kérdés
2009. júl. 6. 15:09
2/5 A kérdező kommentje:
Amikor a köldök kidudorodik a hasból, mert a bőr még magzati korban felhúzódik a köldökzsinórra és miután elvágják a köldökzsinórt ez a bőr kidudorodik a hasfalból. Én is a neten néztem utána, hogy miért lett ilyen a kismanóm köldöke, csak azt nem tudom, hogy később ez mennyire fog visszahúzódni, hogy fog kinézni.
2009. júl. 13. 21:06
3/5 anonim válasza:
Szia, az enyémnek elég csúnya bőrköldöke volt, még ugrattak is a kórházban, hogy a strandon hogy fog kinézni.. én meg kiakadtam, hogy rossz helyen vágták el.. De aztán gyönyörűen visszahúzódott, és nagyon szép köldöke van a lányomnak. Most 8 hónapos.
4/5 anonim válasza:
Nekem erre azt mondták hogy köldöksérv...
5/5 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti válaszolónak: most egy kicsit megnyugtattál, remélem az én kislányomnak is vissza fog húzódni szépen, mert engem is az aggaszt, hogy hogy fog kinézni később, nehogy csúfolják érte stb. Egyébként ez nem azért olyan mert rossz helyen vágták el, (bár nekem is ez volt az első gondolatom sőt a védőnőm is azt mondta, hogy azért olyan, mert hosszúra hagyták a köldökzsinórt) hanem ez már a méhen belül ilyen lett, a bőr felkúszott a köldökzsinórra, én is a neten néztem utána, csak képet nem találtam, hogy ez később hogy fog kinézni.
Jó egészséget mindenkinek és jó babázást!
2009. júl. 15. 10:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!