Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan fertőtlenítsem neki a...

Hogyan fertőtlenítsem neki a cumit? Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Szájfertőzése van a lányomnak, elég kellemetlen a szájszaga és ez a cumin is nagyon érződik még kifőzés után is. Szerencsére csak éjjel cumizik, de szeretném jobban lefertőtleníteni. Kaptunk rá ecsetelőt, azzal kezelem neki, de amíg nem múlik el, félek visszafertőzi magát.
2012. jún. 20. 16:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Én bababoltban vettem sterilizáló folyadékot, amit vízzel kell higítani. Ebbe teszem bele a cumikat, cumisüveget, kiskanalat, fejőt. Tökéletesen fertőtlenít,én szeretem.
2012. jún. 20. 16:12
 2/4 anonim ***** válasza:
Én is a Chicco folyadékot javasolnám, vagy szoktuk még a Fria sterilizáló kendőt is használni.
2012. jún. 20. 16:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Vagy az említett folyadékok, vagy ha olcsóbb módszert akarsz, tegyél a forralóvízbe (attól függően, h mennyi mindent forralsz) ecetet. Ha kevés dolog van benne, elég egy kiskanálnyi is, ha sok dolgot forralsz egyszerre 1-2 evőkanál is mehet bele. Szagtalanít, fertőtlenít.
2012. jún. 20. 16:34
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket! :)
2012. jún. 20. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!