Hányas lyukméretű cumit használjunk?
Szia!
NUK!!!!!Nálunk ez volt a megoldás! :)Az én kislányom a napokban lesz 8 hónapos. Már én is teljesen kétségbe voltam esve, mert születése után szépen ivott teát Aventos üvegből, aztán leszokott róla... hónapokon keresztül hiábavaló volt mindenféle próbálkozásom. Kipróbáltunk minden márkás és márkátlan cumisüveget, a végére a Nuk-os maradt és abból szépen iszik teát(ízesítés nélkül), sőt vizet is. Egyszerűen imádja, nem győzöm neki utántölteni. Szóval én csak a Nuk márkát tudom neked ajánlani, na mondjuk abból is inkább a szilikon cumirészt(nálunk legalábbis ez vált be), szerintem ez hasonlít leginkább formájában és anyagában is a mellbimbóra. Én is néha adom neki az itatópohárból, de szegénykém sokszor félrenyel úgyhogy inkább még hanyagolom egy kicsit. Csak a Nuk márkánál a cumisüveg fejnél a méretet kell megfelelően kiválasztani, ezzel én is eljátszadoztam mire megtaláltam a megfelelőt. Elsőre nem tudtam hogy egy méreten belül több lyukméret is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!