Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti szoptattok óránként ebbe a...

Ti szoptattok óránként ebbe a nagy melegekbe?

Figyelt kérdés
kislányom 3 hónapos és szinte óránként kér szopizni ezekben a melegekbe nem lesz később gondom belőle gondolok itt arra hogy hozzá szokik az óránkénti evéshez hozzá teszem eddig is igény szerin szoptattam de eddig 2 2.5 óránként kért szopizni
2012. jún. 20. 10:58
 1/9 anonim ***** válasza:
28%
Nem éhes a lányod, hanem szomjas szegényke, forralt-hűtött vízet adj neki.
2012. jún. 20. 11:03
 2/9 anonim ***** válasza:
Nyugodtan szoptasd meg, de próbálhatsz vizet is adni neki.
2012. jún. 20. 11:23
 3/9 anonim ***** válasza:

Nekem első Baba, és mivel más dolgom nem nagyon van, én szoptatom, amikor kéri. Ha elmegyünk valahova, akkor viszek magammal egy kis felforralt vizet. Mondjuk nem nagyon issza, csak kicsit megcuppogja a cumit, a múltkor még a lefejt tejet sem akarta inni a cumisüvegből.

3 hós Kisfiú anyukája

2012. jún. 20. 11:34
 4/9 anonim ***** válasza:

Mind a kettőt szoptattam, ha szomjas volt. Tudtak inni egész picinek pohárból- nem cumisüvegeztünk, de édesen kiköpködték a vizet-teát, maradt a cicizés.

Ha elfogadja a vizet- teát akkor azzal itasd, ha nem, marad a cicizés.

2012. jún. 20. 11:50
 5/9 anonim ***** válasza:

Én szoptatom. Nem fogadja el a vizet.

5hónapos.

2012. jún. 20. 12:14
 6/9 A kérdező kommentje:
köszi eddig szoptattam de majd megpróbálom a teát vagy vizet
2012. jún. 20. 12:20
 7/9 anonim ***** válasza:
Az enyém is 3 hónapos.Nem fogadja el se a vízet se a teát.Cicit se sűrűn kér,én adom neki magamtól 2óránként,de kikészülök,lehet hülye vagyok és nem kéne méregetnem,de elkezdtem és most meg állandóan,mert csak 50-70-eket szopizik.Nem tudom mi tévő legyek,mert ez tuti kevés.Úgyhogy szerintem te örülj,hogy a tiéd legalább kéri.
2012. jún. 20. 13:29
 8/9 gabszem ***** válasza:
47%
inni adjál neki!!!!!! forralt víz, babavíz, tea
2012. jún. 20. 14:21
 9/9 anonim ***** válasza:
Kislányom 3 hónapos és 3 óránként szopizik. Etetések között ha kéri vagy ébren van, megkínálom vízzel vagy teával. 30-40 ml.-t iszik. Az étvágy nem csökken tőle.
2012. jún. 22. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!