Vinnéd e a gyerekedet bébiszitterhez aki a saját otthonában vigyázz rá havi 25ezerért?
itt miért nincs lejelentve az önkormányzatnak egy bébisitterként dolgozó férfi vagy nő?
Akkor legális lenne és több ember dolgozna legálisan
Ő egyébként szerintem feketén csinálja ami érthető is hiszen ez az összeg itt Mon nagyon kevés többet meg nem mer kérni hiszen így sincs az embereknek miből
Én rá merném bízni.
Off.
Aki azért nem bízná rá, mert saját lakására viszi a gyereket, az miért gondolja így? Miért ez a kifogás?
Hát ha bombabiztos a referencia.
Értem ez alatt azt,hogy ismerős, barát gyerekére már vigyázott így!
Nah... én vagyok a lepontozott harmadik válaszoló. :)
Látjátok, mindenki másmilyen, de abban gondolom egyetértünk, hogy a gyermekeinknek a legjobbat akarjuk, a legbiztonságosabb és nekik legmegfelelőbb környezetet. Az én gyermekeimnek nagyon jó dolguk van itthon, megvan mindenük, szép helyen, rendezetten élhetnek. Járok velük játszóházba, de ott sincs több játék, mint itt, csak a társaság miatt megyünk. A bébiszitter szakképzett, kiváló ember, aki képes mindig újdonságot, jófajta fejlesztőket eléjük tárni. Ezek után miért is hagynám őket másnál, minek? Nem mentem még vissza dolgozni, semmi szükségem arra, hogy lepasszoljam őket. A bébiszitternek jóval többet fizetek, mint ez a 25 ezer.
Szóval nekem meg az furcsa, hogy más ott akarja hagyni őket egy állítólagosan megfelelő bébiszitter ki tudja milyen otthonában, ki tudja, hány gyermek között. Egyedül vigyáz rájuk? Elbír velük? Kaját ad nekik? Alváskérdés megoldott, vannak kiságyak? Én megértem, ha valaki így is igent mond erre az ajánlatra, de meglehetősen gáz, ha valaki nem érti meg az ellenkezőjét. Tessék, le lehet ezt is pontozni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!