Vinnéd e a gyerekedet bébiszitterhez aki a saját otthonában vigyázz rá havi 25ezerért?
Nem! A mi bébiszitterünk is csak nálunk lehet a gyermekeimmel, max. a környéken sétálhatnak.
Itt vannak a jó játékaik, az ételük, az ágyuk, és minden ami kell, minek hagynám ott őket más otthonában?
En szerintem ne nagyon engedd hogy elvigye magaval az otthonaba.
Valahogy gyanusan keves a 25 ezer/ho. Persze attol is fugg hogy ez csak esteket, delutanokat foglal-e magaban, vagy tenyleg bolcsi helyett van.
En nem hogy csak azt engednem hogy a sajat otthonomban vigyazhat ra, de be is kameraztatnam a lakast hogy meggyozodjek arrol, hogy rendesen vigyaz -e ra!
Kulfoldon ez egyebkent is bevett szokas.
/Nem draga egy-ket kandikamera./
Ő segíteni szeretne egyébként nő 30 éves van 2 gyereke referenciái megfelelő végzetsége. A lakása gyerecentrikus van web kamerájuk és IP kamera rákatt és látod a gyerekeidet
rendes tisztességes lakóház és lakás a gyerekekkel jól bánik szeretnek ott lenni!
Az ár h-p 8-18óráig szól havi öszeg 25ezer alkalomszerüen 600ft kér óránként hétvégén is több gyerekre is
Nem!
Inkább vidd fizetős magánbölcsibe,családi napközibe!
én is bébiszitterkedem, ugyan csak 20 éves vagyok, de nyugodtan rám merik bízni a gyerekeket. 2 kislányra vigyázok rendszerint, a kicsi 2 a nagy 4 éves. !hetes volt a kisebbik, mikor először voltam náluk. Van, hogy náluk vagyok, van, hogy hozzám jönnek a lányok. volt rá példa, hogy 3-4 napig nálam hagyták a kicsit, mamánál a nagyot, a szülők pedig mentek nyaralni...
Én 700ft-ot kapok, ha csak 1 gyerkőc van velem, 1000ft-ot, ha 2.
a magán bölcsi nagyon drága
amúgy házhoz is megy
a nő amúgy 30éves
Bp lakik 10 év tapasztalattal 3 gyerekre kér 600ft/órát úgy hogy házhoz megy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!