Hogy telik a szülés utáni 1-2 hét itthon, amikor az apa és a nagymama is itt van?
A férjem szabadságot vesz ki 1 hétre miután haza hoztuk a picit, az anyukám pedig segít nekem ameddig csak tud. Nagyon fiatalos, és jól ki is jönnek egymással, de mégis tartok attól, nem leszünk-e itthon túl sokan? Nem nagy a lakásunk sem, két szobás.
Ki mit csinál? Apuka nem unatkozik?
Hogy volt nálatok?
Szia!
Én most fogok szülni ezen a héten. Nálunk a párom marad itthon egy hétig. Szerintem elég segítség lesz ő is. Ahhoz képest, hogy pasi elég ügyes, ki tud mosni, el tudja látni a kutyáinkat, sokat segít most is itthon. Úgyhogy ha nem lesz nagyon sírós a baba akkor nem lesz gond szerintem. Ha mégis kellene valami segítség vagy nem tudok valamit sógornőmet telefonon elérem. Egyébként első 2 nap sógornőm lejön hozzánk megmutatni pár dolgot, fürdetést ilyesmit, hogy nehogy valamit rosszul csináljak.
Boldog babázást mindenkinek! Aki szülés előtt áll mint én annak könnyű, gyors szülést kívánok!
39+4 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!