Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy telik a szülés utáni 1-2...

Hogy telik a szülés utáni 1-2 hét itthon, amikor az apa és a nagymama is itt van?

Figyelt kérdés

A férjem szabadságot vesz ki 1 hétre miután haza hoztuk a picit, az anyukám pedig segít nekem ameddig csak tud. Nagyon fiatalos, és jól ki is jönnek egymással, de mégis tartok attól, nem leszünk-e itthon túl sokan? Nem nagy a lakásunk sem, két szobás.

Ki mit csinál? Apuka nem unatkozik?

Hogy volt nálatok?

2009. júl. 6. 09:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Hát nem így :) Anyukám nem él, anyósomra nem számíthatok, igaz nem is szerettem volna. Apa sem vett ki szabit és nem is kívántam hogy kivegyen. Nagy házban élünk, nekem mégis sokan lettek volna. Persze nem vagyok objektív, hisz édesanyám már sajnos nem él. Neked sztem jó lesz, bár apa sztem olyan sokat nem tud segíteni, inkább nézelődik, anyukád meg egy biztonságot fog jelenteni. De előbb vagy utóbb úgyis elsődlegesen csak te leszel neki. Nem tudom te milyen típus vagy, de én szeretk inden kipróbálni és a saját káromon tanulni. Jött volna nekem apukám, nagynénik, de én nem szerettem volna. Az első pár hétben családdá kell válnunk, és engem csak zavartak volna ebben az idilli képben! Első pár hétben hármótoké a főszerep!
2009. júl. 13. 12:53
 12/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Én most fogok szülni ezen a héten. Nálunk a párom marad itthon egy hétig. Szerintem elég segítség lesz ő is. Ahhoz képest, hogy pasi elég ügyes, ki tud mosni, el tudja látni a kutyáinkat, sokat segít most is itthon. Úgyhogy ha nem lesz nagyon sírós a baba akkor nem lesz gond szerintem. Ha mégis kellene valami segítség vagy nem tudok valamit sógornőmet telefonon elérem. Egyébként első 2 nap sógornőm lejön hozzánk megmutatni pár dolgot, fürdetést ilyesmit, hogy nehogy valamit rosszul csináljak.

Boldog babázást mindenkinek! Aki szülés előtt áll mint én annak könnyű, gyors szülést kívánok!

39+4 hetes kismama

2009. júl. 13. 13:50
 13/13 anonim ***** válasza:
Szia. Első babánk, és férjem 2 hétig itthon volt. Ő is leginkább a papírügyek után rohangált, és segített takarítgatni, teregetni, mosogatni, ha kérte, amíg a babám aludt. Utána egész jól ment magától a dolog, csak ki kellet tapasztalnom a babám alvási szokásaihoz képest, hogy mikor mit tudok megcsinálni. Persze, az első 2 hónapban volt olyan is, hogy annyira kipurcantam a kevés alvás miatt, hogy nem csináltam semmit, csak aludtam, amíg a babám aludt, Én is. Én nem éreztem, hogy szükségem lenne bárki más téblábolására körülöttem, csak idegesített volna, főleg anyósom, na, az csak megnehezítette volna a napjaimat, ha Ő itt van. Szóval, szerintem meg lehet oldani, hát még ha már átalussza az éjszakát, Nekem is ment, pedig elég lusti vagyok általában.
2009. júl. 13. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!