Hogy telik a szülés utáni 1-2 hét itthon, amikor az apa és a nagymama is itt van?
A férjem szabadságot vesz ki 1 hétre miután haza hoztuk a picit, az anyukám pedig segít nekem ameddig csak tud. Nagyon fiatalos, és jól ki is jönnek egymással, de mégis tartok attól, nem leszünk-e itthon túl sokan? Nem nagy a lakásunk sem, két szobás.
Ki mit csinál? Apuka nem unatkozik?
Hogy volt nálatok?
szia!
Ó, az első napokban, hetekben még 3 ember segítségét is simán elviseltem volna! Hála az égnek, nekem is volt olyan szerencsém, hogy mindkét nagymama (felváltva) és a férjem is itt voltak. Ez nagyon jó dolog , sokaknak egyedül kell megbirkózniuk a hirtelen jött feladatokkal. Nálunk az anyukák főztek, a férjem vasalt, mosott, takarított. Mindenkinek volt feladata, nem unatkoztak.
imádom anyukámat, de örültem, hogy megértette, hogy nem akarok senkit az első 1-2 hétben magam körül csak a férjemet és a picurkát
csak félórákra ugrottak be, kaját hoztak és megdajkálták az unokát, aztán mentek
anyum mai napig is olyan, hogy 60 fokban is betakarja, hogy meg ne fázzon :) szóval enyhén szólva máshogy képzeljük el a gyerekgondozást :))
az első két hét csak arról szólt nekem, hogy összeszoktunk a babával, próbáltam ráérezni, mi jó neki, mikor miért nyöszörög, gyönyörködtem benne - nem hiányoztak a tanácsok
így is elég egymásnak ellentmondó tanácsot kaptam a terhesség alatt, meg most is - a védőnő, gyerekorvos, barátnők, nagyszülők mind mást mondanak egy-egy témáról
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!