Elkezdtem a hozzátáplálását a babámnak (tápszeres),4 hónapos. Milyen ütemben ajánlatos haladni?
alma leve 2 kk
alma leve 4 kk
alma leve 8kk
reszelt alma 2kk
reszelt alma 4 kk
reszelt alma 8 kk
reszelt alma, amennyit kíván
aztán jöhet más gyümi. ezeket 10óraira.
aztán délre a főzelékek, ha a gyümikkel már megbarátkozott. aztán húsokkal a főzelék.
aztán az uzsi kiváltása.
a reggelit és a vacsorát nem kell kiváltanod, szüksége lesz a a babádnak a napi fél liter tápszerre még jó sokáig...
3 hete kezdtem a hozzátáplálást, 4 hósan, anyatejes.
Első nap adtam neki alma levet, második nap is, s harmadik nap már lereszelve amennyit kért, 10 órakkor mindig.(nem nagyon ízlik neki)
Utánna kapta délelőtt az almát, s délután tejpépet, abból harmad adakot készítek neki, azt mind megeszi, finom.
Második héten jött a barac, első két nap csak leve, utánna már az is lereszelve, imádja, 1 barackot simán megeszik, ezt is 10 órakor adom, s délután tejpép.
Most a harmadik héten hol almát, hol barackot kap délelőtt, s délután a tejpépet de most már 5 meggy levét pohárban kinyomom villával, s hozzá öntöm, szereti, a tejpéppel nem savanyú!
Az én babám csak úgy hajlandó kanállal enni ha ölbe veszem, s mindig szopi után eszik csak kanállal, ha előtte adom ordít cicit kér. Lehet neked is táp után kell majd fél órával kóstoltatni ha előtt nem kell neki, vagy két etetés között.
Hatalmas előkét vegyél, mert nagyon össze keni magát, de olyan aranyos, néha még fúj is egyet, na akkor megy mindenfele.
Ja, és sem a barack, sem a meggy, sem az alma nem jön ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!