Anyukák hogy szeditek ki az eper/meggy/cseresznye foltokat! Már sok mindent kipróbáltam! Ki mire esküszik ami tuti beválik?
Figyelt kérdés
Ha frissen mosom ki nincs gond, de van hogy mire hazaérünk beleszárad és onnantól már nem jön ki!Így aztán otthoni ruha lesz belőle de ezt így nem győzi az ember!Van valami jó megoldás az "ecetes ollón" kívül?2012. jún. 19. 13:47
11/18 gabszem válasza:
dörzsöld be vanish szappannal mielött bedobod a mosógépbe
12/18 anonim válasza:
A trisó is szépen kiszedi a foltokat, de csak fehér ruháknál alkalmazható.
13/18 anonim válasza:
Ha a napra teregeted, tényleg kiszívja a napsütés a foltot!!!
15/18 A kérdező kommentje:
Marhaepe szappan tuti kiviszi a beleszáradt gyümölcsfoltot is?Honnan lehet beszerezni és mennyibe kerül?
2012. jún. 19. 15:04
16/18 anonim válasza:
én is Vanish szappannal mosok minden ilyen foltot. Utána a Lidlben kapható Formil mosóport használom. Évek óta. Nincs olyan folt, ami nem jönne ki ezekkel. Egyébként én esküszöm erre a mosóporra, pedig néha veszek arielt is,de mindig visszatérek a formilra. Sokkal jobb.
18/18 A kérdező kommentje:
Én is venis szappant használok minden foltra meg Formil mosószert de a fent leírt foltokkal nekem nem bánik el!60 fokon mosok és így sem!
2012. jún. 19. 21:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!