Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tényleg nagyon kövér a lányom?

Tényleg nagyon kövér a lányom?

Figyelt kérdés

egy évesen 11,5 kg és 76 cm.

Eszik jóformán mindenböl amiböl kaphat de még szopizik is , a doktornö pedig elég durán letámadott hogy diétára kellene fogni ezt a kislányt mert ekkora sullyal még másfél evesen sem fog egyedül járni.Hogyan diétáztassak egy ilyen pici lányt , nem kap semmi édességet és ropit sem sőt kekszet sem.a zöldségeket párolom a husokat fözve kapja mit kellene tennem?

2009. júl. 5. 22:55
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek , a férjem túlsúlyos és elég sok problémája adódott ebböl már , és az állandó fogyókurák is kimeritöek , ugyhogy márcsak ebböl kifolyólag is féltem a lányom és tényleg egészségesen táplálkozunk , azt már látom h hizásra hajlamos de abban reménykedem h ha elindul lefogja tornázni a felesleget!
2009. júl. 6. 11:31
 12/16 anonim ***** válasza:
47%
9 hónapos a kislányom, 10.18kg és 76 cm. Nagyon formás baba, nem dagi!
2009. júl. 6. 14:02
 13/16 anonim ***** válasza:

Ha hizasra hajlamos a kicsi, akkor majd minel elobb irasd be sportolni! Nagyon fontos lesz neki. Ha ilyen husi fajta, akkor a sporttol izmos, husos lesz, de nem elhizott, kover es hajas. Tudod mire gondolok.

Uszas nagyon jo sport, esetleg majd a dokival is konzultalj, mit valasszal a lanynak, milyen sportot.

Az nem lesz eleg, hogy sokat fut, mozog otthon, neki edzesre van szuksege.

A baratnom kislanya kover. Sok edesseget eszik, es o is ilyen hizekony fajta. A suliban csufoljak, es megcsak elso osztalyos! Hiaba mondja neki az anyukaja, hogy ne foglalkozzon a beszolokkal, azert megiscsak rosszul esik ez a lanynak. De most meg kicsi, de majd par ev mulva lesz neki ebbol sok-sok gondja, ebben biztos vagyok.

2009. júl. 6. 20:00
 14/16 anonim ***** válasza:

Szia!

A 2. válaszoló vagyok.

Két fontos dolog:

1. Előszöris mennyivel született a babád? A "nagykönyv szerint" u.is 1 éves korára meg kell triplázni a születési súlyt, ergo nem biztos, hogy gond van.

2. Ha mégis jóval több, mint akár csak a születési súlya indokolná, akkor valóban a tudatos táplálkozás és a mozgás fog segíteni neki. S minél korábban az élete részévé válik a mozgás, annál jobb.

Persze azt is jó lenne tudni, hogy a párod, akiről írtad, hogy túlsúlyos, Ő hormonilag az, vagy "csak" sokat eszik, keveset mozog típus. Mert akkor a mozgás valóban "a" megoldás.

Üdv:

8 hós kisfiú mamija

U.i.: Na, én mindig találkozok emberekkel a parkban :)), ma pl egy 10,5 hónapos kisfiúval, aki 8,4 kiló, s mindent csinál! Az én fiam 6 hónapos korában volt ennyi. Ezt csak azért mondtam, mert az átlagok a szélsőségekből (és jobb esetben még a gyakoriságokból) születnek....

2009. júl. 6. 23:05
 15/16 A kérdező kommentje:

A születési súlya 3250 gr és 50 cm volt.

a férjem rengeteget mozog annyit eszik mint én és mégis ragadnak rá a plusz kilók úgymond fajta kövér - az egész családja túlsúlyos ő 178cm/105kg és már minden diétát kipróbált.

Köszi a válaszokat

2009. júl. 9. 17:42
 16/16 anonim válasza:
nem tudom mit számít az most,de én 5.25 dkg voltam születésemkor...azt mondták óriásbébi voltam:D
2010. márc. 8. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!