Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tornáztatnom kellene a kislány...

Gy.Erika kérdése:

Tornáztatnom kellene a kislányomat de nem engedi amikor terpeszteni próbálom befeszíti a kis lábacskáit mit tegyek?

Figyelt kérdés
4 hónapos

2012. jún. 19. 09:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem sem hagyta, hogy csináljam. Én ilyenkor kicsit erősebben próbáltam csinálni. Nem fájt neki, de nem tudta így befeszíteni. Pár nap után már tudtam csinálni neki rendesen.
2012. jún. 19. 09:25
 2/5 anonim ***** válasza:
ilyen nincs h nem engedi! te vagy az anyukája ha sir ha hisztizik ha ellenkezikt meg kell csinálnod, képzled ha nem csinálnád és 12 év mulva megkérdezi tőled anyu miért vagyok csiőőficamos! csak hálás lesz a baba érte majd!
2012. jún. 19. 09:25
 3/5 anonim ***** válasza:

Ezt így leírni elég nehéz, de megpróbálom (megmutatni célszerűbb lenne.

Fogod a lábacskáját, és térdnél behajlítod, majd a térdét szépen lassan felnyomod a pocijához, és onnan egy köríven szépen kiviszed oldalra. Egyszerre csinálhatod mind a két lábával. És mindig csak szépen lassan.

2012. jún. 19. 09:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Nálunk ugyan ez volt,az én fiam is ennyi idős.Nekünk az ortopédus írta elő a tornát.Hát ,nála jobban nem hiszem,hogy van gyerek a földön,aki utálta.Viszont érdekes,mert apának engedte,sőt!Miután pár nap után kilazultak a szalagok,már vigyorgott is közben.Nekem mondjuk ekkor sem engedte;nem értem mai napig miért.Nekünk még azt mondta az orvos,hogy az esti fürdés után csináljuk,mert a meleg vízben kilazulnak a szalagok és sokkal könnyebb a babának is.Nekünk használt.Azóta voltunk ellenőrzésen és minden rendben van.1,5 hónapig kellett csinálnunk.
2012. jún. 19. 09:37
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát:)
2012. jún. 19. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!