Hogy kell tornáztatnom a babámat? Máma voltunk csípőszűrön de a doki néni nem mondta, hogyan is kell. Azt mondta tornáztassam.
Mi is tornáztunk. Nekünk még a kórházban mutatták meg, hogy hogyan csináljuk. Minden pelenkázásnál bicikliztünk, illetve a csípőjét nyomogattam le vízszintes irányba. Megfogtam a lábait és köröztem velük úgy, hogy a térdeit fogtam. Ezt naponta többször csináltuk kb. 2-3 percig és mikor utoljára voltunk csípőszűrésen, a doki teljesen elégedett volt vele.
Remélem érthetően írtam le.
Szia! Mi is ezeket csináltuk, amit az előző válaszoló írt, azt a vízszintes dolgot nekem így mutatta a védőnőm: Háton fekve - a baba térdét óvatosan hajlítva - nyomd a Kismókus combjait a hasa irányába, húzd szét a combjait, majd a csípő ellazítása után nyújtsd a lábait (összezárva) egyszerre.
Meg ezt a linket valaki itt már írta, én innen veszek még babatornát.
Boldog babázást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!