Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen sűrűn adhatok a 6 hós...

Milyen sűrűn adhatok a 6 hós babámnak húsos főzeléket?

Figyelt kérdés

1 hónapja, tehát 5 hós kora óta heti 2-szer kap húsos főzeléket. Mikortól adhatok neki heti többször? És hányszor? Mert ugye most már 6 hósba nem találni mást, csak husisat. Meddig kell neki napi 2-szer tápszert kapnia?

Köszi előre is!

2009. júl. 5. 21:22
 1/2 anonim ***** válasza:

En ugy tudom, mindennap lehet, sot ajanlott is a vastartalom miatt is. Kesobb be lehet vezetni a majat es a fott tojassargajat (9honap) is heti 1x, 1 eves korig.

a napi 2 tapszert pedig ugy tudom, hogy masfel eves korig ajanlott napi 500 ml tej -ez tej, tapszer, kesobb mikor mar lehet, egyeb tejtermekek formajaban.

En eszerint adtam a fiamnak mindennap husit, 8 hosan maga elhagyta az esti tejet, ilyenkor szinten vagy husit kapott vagy tejpepet. a tejszuksegletet meg nalunk fedezi a hajnali tapszer, az esti tejpep es a reggeli joghurt v sajt. 15 hos a picur.

2009. júl. 5. 21:31
 2/2 anonim ***** válasza:
A hus fehérje és protein forrás én minden nap adok neki egy éves se tejet se tápszert nem eszik a fehérjét más ételekkel tusoval sajtal potlom. nem beteg soha.
2009. júl. 6. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!