Hogyan főzzem a főzeléket 7 hós babámnak, hogy tartalmasabb legyen?
Sinlac pépet próbáltad már?
Azzal is össze lehet keverni a gyümiket, zöldségeket és úgy sokkal "töményebb", laktatóbb lesz.
De idő kell, szerintem hamarosan már nem fogja igényelni a szopikat. Bár attól függ milyen baba, van olyan, aki még sokáig igényli. Az én lányom viszont 1-2 hónap után leszokott róla, és már csak reggel-este szopizott. Napközben pedig vizet iszik a kaják után. Most 8 hónapos.
Sinlac: Ez egy rizs- és szentjánoskenyérmag-alapú pép tehéntejfehérje-, szójafehérje-allergia megelőzésére és kezelésére. Gluténmentes diétás pép, 4 hónapos kortól adható.
Dokival is felirattatod.
Ha a természetest tartod előnyben a "műnél", akkor nyugodtan csinálhatod rántásokkal. Ha félsz, akkor adj neki előbb tejcibe összeaprítva háztartási kekszet, ha nem lesz semmi, akkor csinálhatsz lisztes rántást.
Az enyém 7 hónapos és múlt hétvégén úgy ette a kelkáposztafőzeléket, ahogy a felnőttek. :) Fokhagymás, pirospaprikás rántással. Ma a spenótot is. Annyi, hogy azt nem zsömlével, haem krumplival sűrítettem.
Ezek úgy laktatják, hogy jóval kevesebbet tud enni, mint a szopikor. Mellette én is szopiztatok még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!