Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit gondoltok? Nem gondoljátok...

Mit gondoltok? Nem gondoljátok jobb lenne ha mindenki kicsit visszafogná magát?

Figyelt kérdés

Az oldal tele van olyan válaszadókkal,akik folyton belekötnek mindenbe,főleg a babás témakörökben.magyarázza már el valaki,honnan gondolja egy-két "okos", hogy amit Ő csinál ahogyan,Ő csinálja,Ő gondolja az a jó? A jö anyuka fogalmát leszűkítik bizonyos tulajdonságokra, nap mint nap jönnek újabb anyukák akik kétségbeesnek vajon jó anyák-e? Kérdem én miért kell azt híresztelni,hogy csak az a jó anya,akit a gyerekkel való foglalkozás 100%osan kielégíti,együtt alszik vele,szoptatja 3 éves koráig,senkire sem hagyja,gyerek nélkül sehova sem megy,miután megszületik a gyerek teljesen megváltozik az élete,nem számít neki,hogy nő is,nem érdekli semmi más csak a gyerek stb. ? Mert azt vettem észre,hogy aki kicsit lazább,más igényét is kielégíti,kikapcsolódik,rá hagyja nagyszülőkre vagy bébiszitterre a gyereket,nem alszik vele,nem szoptatja,azért a régi élete is meg van még a gyerek a része lett,de nem forgatta fel teljesen,érdekli más is nem csak a gyerek, a gyerek mellett tanul is,dolgozik is van hobbija barátnőzik,időnként szórakozik azt máris lehordják.

Utána meg jönnek a kérdések,hogy jaj szegény anyukák akik minden pillanatát élvezik a gyereknevelésnek az éjszakai kelésektől a pelenkacserékig,hisztikig, hogy jaj de rossz nekik,mert az a divat,hogy az ember "szenvedjen" és fárasztónak találja néha gyereknevelést,holott mindenhol azt olvasni hogy azok az anyukák akiknek könnyebben megy vagy más milyen beállításúak azokat lehúzzák,meg leszólják akik másképp működnek akiknek az anyaság fogalma nem egyenlő a mártír,rabszolga,24 órás robottal.

Természetesen tisztelet a kivételnek kicsit sarkítottam,remélem azért kivehető mire gondolok.

Nem gondoljátok,hogy sokkal jobb lenne ha mindenki magába nézne és nem azzal töltené a napjait,hogy idegen embereket ócsáról,leszól, és elgondolkodna rajta nem biztos csak egy helyes,és jó út létezik,és nem biztos hogy mindent tökéletesen csinál?

2012. jún. 18. 19:43
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is,jó hallani egy szakember véleményét is :)
2012. jún. 18. 21:41
 12/14 anonim ***** válasza:
81%
Hát a 21:37-es kommentjében benne volt minden.....! Ehhez már nem lehet többet írni! Én itt amúgy már kérdést sem merek kiírni....! én egy támogató bár laza anyuka vagyok! nem etetem 7x egy nap 11 hónaposomat hanem igény szerint mikor ő jelez! Nem ragaszkodom szigorú monotonitásokhoz lefekvésben fürdésben evésben! Ezek ellenére tök jó baba! Ilyen és ehhez hasonló válaszokat adok néha és kapom a fekete levest! Tudatosan NEM akartam robot lenni de bennem volt hogy a gyerek azt igényli akkor az leszek.....! Hát nem igényli, sőt.....! Sokat van mamájával és sokat van CSAK apukájával! Ez idő alatt én fodrásznál műkörmösnél vagyok! Ezután ő egy friss kipihent anyucit kap, akinek van energiája a fogzással járó hisztire! :) És ezt pszichológusok is alátámasztják hogy egy gyereknek az egészséges fejlődés érdekében max napi egy órát távol kell lenni az anyukájától! Mondjuk ez az idő még nincs meg de sokat tud KIKAPCSOLNI nélkülem ő is :) Minden jót mindenkinek!
2012. jún. 18. 23:24
 13/14 anonim ***** válasza:

Na igen én nem is értem, hogy merülhet fel egy nőben az, hogy a nagyszülőkre nem hagyja egy két órára a gyereket. Igaz mi messze lakunk a szüleinktől de amint van lehetőségünk már megtaláljuk a párommal a lehetőségeket amikor csak kettesben tudunk lenni.

Annyit már megtanultam, a 19 hónap alatt, hogy csak a saját érzéseimre figyeljek és hallgassak.

2012. jún. 19. 07:56
 14/14 anonim válasza:
szerintem ide is igaz, hogy mindig az kiabál, akinek a háza ég:) am meg ráadásul le is szavazzák kőkeményen az embert!
2012. jún. 20. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!