Hogyan kell a Vaterára árut feltenni és hirdetni?
Figyelt kérdés
Pénzbe kerül ez?2009. júl. 5. 19:50
1/5 anonim válasza:
én probáltam de olyan körülményes mert mindig valamit ki ír napkoig szorakoztam de meg untam, így én a babás oldalakon hirdetek íngyen és nem licitálos.
2/5 anonim válasza:
Nagyon szépen le van írva az oldalon, vedd a fáradtságot és olvasd el, ha eladni akarsz, mert sok fontos infó van ott, és az a pontos.
REgisztrálni kell, ellenőrzik a bankszámlaszámod, és igen, bizonyos aukciókért fizetni kell listázási díjat, de nem mindenért. Az eladott termékek után pedig jutalékot kell fizetned a Vaterának.
3/5 A kérdező kommentje:
Sem a listázási díj,sem a jutalék nem világos számomra.Ha böngészgetni akarnám a hivatalos szabályokat,vszinű nem írtam volna ide,szerettem volna,ha vki egyszerűen pár szóban elmagyarázza a dolog pénzügyi vonatkozásait.
2009. júl. 5. 20:04
4/5 anonim válasza:
Te h... p....!
A 19:53-as pontosan és egyszerűen leírta neked, hogy működik a dolog.
Felteszel egy valamit. Fizetsz listázási árat rá ártól függően. Ha valaki leüti akkor az ár X %-át be kell fizetned a Vaterának.
Ennél pontosabban nem lehet leírni.
5/5 A kérdező kommentje:
Őszintén szólva már marhára elegem van az olyan unintelligens emberekből mint Te,ill. 19.53-as.Gondoltam a kismamák és újdonsült anyukák körében az ilyesmi nem divat-tévedtem.Senki nem kért egyikőtöket sem hogy válaszoljatok az én kérdésemre,sem pedig arra hogy elviseljétek az én "értetlenkedésemet".Sajnálom az ilyen durvalelkű és buta nőket és remélem h legalább Neked örömet okozott hogy most aztán jól megmondtad!
2009. júl. 6. 17:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!