Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1 éve szültem azóta 4x jött...

1 éve szültem azóta 4x jött vissza a papir hogy nem jó a rákszürés eredménye de sose csináltak semmit, akkor most mi van?

Figyelt kérdés
2012. jún. 18. 14:17
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
A tüneteidből kiindulva még endometriosis se kizárt, az okozhat ilyen jellegű fájdalmakat ciklusonként. de ennek nem sok köze van gondolom a citológiához. esetleg próbáld meg kideríteni, mikor melyik doki rendel és akinél voltál már, ahhoz ne menj. majd mikor bejutsz egy másikhoz, csapj az asztalra, hogy onnan addig el nem mész, míg meg nem mondják, hogy mi ez és hogy mikor és mit lehet vele kezdeni. könyörgöm, két gyerked van és ki tudja mi lehet egy rossz citológiából idővel, még ha most nincs is akkora baj. ne hagyd magad. a doki nem az atyaúristen, hanem ugyanolyan ember, mint bárki más, hiába próbál más látszatot kelteni. kíváncsi lennék, fordított helyzetben ő hogyan reagálna. de ebbe ugye nem szeretnek belegondolni, csak játszák az eszüket, mert sztk-ban nem "jattol" senki
2012. jún. 21. 13:40
 22/23 A kérdező kommentje:
Pontosan ahogy mondod ez a baj! Nem lehet azt sem megtudni mikor ki van nem mondják meg a nővérek ugyhogy már nem is akarok visszamenni lesz@rom,majd még a leletért bemegyek mikor a kicsit viszem allergiavizsgálatra akkor majd azért pattognak hogy ott a gyerekem de azt is lesz@rom,felhivom majd pestet fogadnak e igy sztk alapon! Ja és én is erre a peteérésiproblémára gondoltam mondtam is a dokinak és ő csak legyintett hogy igen és ennyi,szóval....kegyetlenek
2012. jún. 21. 15:56
 23/23 anonim ***** válasza:
Legalább egy 10 ezrest spórolj össze valahogyan vagy kérj kölcsön, ne haragudj, az életedről van szó, mi van ha már késő lesz...Akkor legalább mindent megkérdezhetnél a nődokitól és nem élnél már egy éve bizonytalanságban.
2012. jún. 21. 16:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!