Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1 éve szültem azóta 4x jött...

1 éve szültem azóta 4x jött vissza a papir hogy nem jó a rákszürés eredménye de sose csináltak semmit, akkor most mi van?

Figyelt kérdés
2012. jún. 18. 14:17
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
51%
Hogyhogy nem jó? Pozitív? Vagy nem értelmezhető? Ha pozitív, menj el sürgősen orvoshoz, mégis mire vársz hogy ő menjen el tehozzád?
2012. jún. 18. 14:18
 2/23 anonim ***** válasza:
Keress egy másik dokit, aki megbízható és leveszi a mintát, megnézik és érdemben fel is világosít! Én most azonnal fognám a cók-mókomat és már mennék is dokit keresni az eddig kapott papírjaimmal!
2012. jún. 18. 14:20
 3/23 anonim ***** válasza:

Mit jelent az, hogy "nem jó"?! P - hányas?

A P2-ig még semmi gond, P3-nál már érdemes foglalkozni vele.

Mondjuk lelkiismeretes orvos P2-t is kezel, mert valamilyen fertőzés lehet a háttérben. Az én dokim pl. a lelethez receptet szokott mellékelni.

2012. jún. 18. 14:22
 4/23 anonim ***** válasza:
Mi nem jó? Az eredmény? Vagy a mintát nem tudták tenyészteni? Így én se értem...
2012. jún. 18. 14:34
 5/23 anonim ***** válasza:

Mit mondanak amikor visszamész? Mi az, hogy nem csinálnak semmit? Valamit csak mond az orvos, hogy mi nem jó? Menj el egy másik orvoshoz.

Kedves utolsó! Rosszul tudod, szerintem félreírtad. A P2 és P3 a negatív lelet, a P4 amikor valami már kezd kialakulni, a p5 meg a rák. Legalábbis mindenhol ezt írják és ezt mondják az orvosok.

2012. jún. 18. 14:39
 6/23 anonim ***** válasza:

P1: negatív - de ez nagyon-nagyon ritka, gyakorlatilag csak szűz lányok esetében

P2: pozitív, de általában csak valamilyen enyhe hüvelyi fertőzés áll a hátterében. A nők többségére ez jellemző, a legtöbb doki nem foglalkozik vele, lelkiismeretes orvos letényeszteti, és kezeli az esetleges bakteriális fertőzést (de ezt nagyon-nagyon kevesen teszik meg!)

P3: erre már oda kell figyelni, gyakoribb ellenőrzés szükséges, mert rákmegelőző állapotot jelentHET, gyakran fagyasztást is igényel.

P4-től már komoly daganatgyanú.

2012. jún. 18. 14:55
 7/23 anonim ***** válasza:
Ez is attól függ, hogy melyik oldalt nézed:-) Azt viszont nem hiszem, hogy szinte minden magyar nőnek pozitív a tesztje, aki nemi életet él, mert ugye ez alapján nincs negatív teszt.
2012. jún. 18. 14:59
 8/23 anonim ***** válasza:

Egyébként nem írtam el, a teljesen negatív a P1, és igen, az orvosom (és más, általam ismert orvosok is), a P2-vel is foglalkoznak.

Aki szerint meg a P3 negatív, az adja vissza a diplomáját...

2012. jún. 18. 15:00
 9/23 anonim ***** válasza:
Ezen nem fogunk összeveszni. Nekem eddig mindig P2 lett és azt mondták, hogy minden rendben ez jó.
2012. jún. 18. 15:12
 10/23 A kérdező kommentje:
Nekem nincs rajta semmilyen P jelzés,visszamegyek és csak annyi 6hó mulva ismétlés viszont vannak más bajajim is menstruáció előtt és után egy héttel ugyanolyan fájdalmam van mikor megvan + erőteljes barna folyásom is pár napig erre se mondanak semmit,csak legyintenek hogy ez valami peteérési probléma és ennyi!Én meg csak aggódok magamban már az összes nőgyógyit végig jártam fizetni meg nem tudok!Bemásolom ezt a leletet
2012. jún. 19. 13:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!