1 éve szültem azóta 4x jött vissza a papir hogy nem jó a rákszürés eredménye de sose csináltak semmit, akkor most mi van?
Mit jelent az, hogy "nem jó"?! P - hányas?
A P2-ig még semmi gond, P3-nál már érdemes foglalkozni vele.
Mondjuk lelkiismeretes orvos P2-t is kezel, mert valamilyen fertőzés lehet a háttérben. Az én dokim pl. a lelethez receptet szokott mellékelni.
Mit mondanak amikor visszamész? Mi az, hogy nem csinálnak semmit? Valamit csak mond az orvos, hogy mi nem jó? Menj el egy másik orvoshoz.
Kedves utolsó! Rosszul tudod, szerintem félreírtad. A P2 és P3 a negatív lelet, a P4 amikor valami már kezd kialakulni, a p5 meg a rák. Legalábbis mindenhol ezt írják és ezt mondják az orvosok.
P1: negatív - de ez nagyon-nagyon ritka, gyakorlatilag csak szűz lányok esetében
P2: pozitív, de általában csak valamilyen enyhe hüvelyi fertőzés áll a hátterében. A nők többségére ez jellemző, a legtöbb doki nem foglalkozik vele, lelkiismeretes orvos letényeszteti, és kezeli az esetleges bakteriális fertőzést (de ezt nagyon-nagyon kevesen teszik meg!)
P3: erre már oda kell figyelni, gyakoribb ellenőrzés szükséges, mert rákmegelőző állapotot jelentHET, gyakran fagyasztást is igényel.
P4-től már komoly daganatgyanú.
Egyébként nem írtam el, a teljesen negatív a P1, és igen, az orvosom (és más, általam ismert orvosok is), a P2-vel is foglalkoznak.
Aki szerint meg a P3 negatív, az adja vissza a diplomáját...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!