1 éve szültem azóta 4x jött vissza a papir hogy nem jó a rákszürés eredménye de sose csináltak semmit, akkor most mi van?
Általános értékelés:Neoplasztikus hámelváltozás
Eredmények:
EGYÉB, NEM NEOPLASZTIKUS ELVÁLTOZÁSOK
Metaplasiák,regeneratiok.
LAPHÁMSEJTEK
LSIL enyhe,CIN I
MIRIGYHÁMSEJTEK
Atypusos mirigyhámysejtek AGC-NOS,endocervicalis
Dehogy nem kérdeztem legelőször azt mondta majd akkor aggódjak ha műteni kell,de még most nem! Hiába kérdeztem miért lett rossza lelet vagy mit jelent! 2xra azt mondta egy másik akkor se aggódjak ha daganat mert azt egy rutinműtéttel ellehet távolitani,3x mondtam hogy problámám is van és csak legyintett hogy az csak valami peteérésiprobláma nem baj az ha 3hétig menstuációs fájdalmam van kitérdekel..... és most megint jött az értesitő hogy menjek vissza mert a lelet nem "makulátlan",de még ezért nem tudtam bemenni viszont megint nem mondd majd semmit...
Ja és az első után elmentem magánba 10ezer ft és annyit mondott még nem kell aggódni de innentől kezdve havonta csináljunk szürést hát erre sajnos nincs havi 10ezrem!Akkor???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!