Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1 éve szültem azóta 4x jött...

1 éve szültem azóta 4x jött vissza a papir hogy nem jó a rákszürés eredménye de sose csináltak semmit, akkor most mi van?

Figyelt kérdés
2012. jún. 18. 14:17
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Általános értékelés:Neoplasztikus hámelváltozás

Eredmények:

EGYÉB, NEM NEOPLASZTIKUS ELVÁLTOZÁSOK

Metaplasiák,regeneratiok.

LAPHÁMSEJTEK

LSIL enyhe,CIN I

MIRIGYHÁMSEJTEK

Atypusos mirigyhámysejtek AGC-NOS,endocervicalis

2012. jún. 19. 13:40
 12/23 A kérdező kommentje:
Ja és én még sosem kaptam ilyen papirokat az első gyerekem után sem,most hogy a másodikat megszültem azóta van ez!
2012. jún. 19. 13:42
 13/23 anonim ***** válasza:

[link]

Itt nézd meg és keress sürgősen egy maszek nőgyógyászt!

2012. jún. 20. 21:48
 14/23 A kérdező kommentje:
Nem tudom kifizetni az sztk ba meg már voltam egy csomószor:(
2012. jún. 20. 21:55
 15/23 anonim ***** válasza:
Akkor menj el újra és kérd meg a dokit, hogy magyarázza el a leletet és mondja el mi a teendőd. Nem értem eddig miért mentél el 4x egy évben, és amikor ott voltál nem szóltatok egymáshoz a dokival? És hová küldték a leletet? A dokihoz, nem?
2012. jún. 20. 21:57
 16/23 A kérdező kommentje:

Dehogy nem kérdeztem legelőször azt mondta majd akkor aggódjak ha műteni kell,de még most nem! Hiába kérdeztem miért lett rossza lelet vagy mit jelent! 2xra azt mondta egy másik akkor se aggódjak ha daganat mert azt egy rutinműtéttel ellehet távolitani,3x mondtam hogy problámám is van és csak legyintett hogy az csak valami peteérésiprobláma nem baj az ha 3hétig menstuációs fájdalmam van kitérdekel..... és most megint jött az értesitő hogy menjek vissza mert a lelet nem "makulátlan",de még ezért nem tudtam bemenni viszont megint nem mondd majd semmit...

Ja és az első után elmentem magánba 10ezer ft és annyit mondott még nem kell aggódni de innentől kezdve havonta csináljunk szürést hát erre sajnos nincs havi 10ezrem!Akkor???

2012. jún. 20. 22:13
 17/23 anonim ***** válasza:
Akkor menj el egy másik sztk-s orvoshoz, és ne hagyd magad lerázni. Amit az egyik válaszoló belinkelt, az elég ijesztő.
2012. jún. 20. 22:32
 18/23 anonim ***** válasza:
Magyarul, akkor ez azt jelenti, hogy van valami kóros elváltozás, de még nem lehet, vagy még nem tudják kezelni? A link alapján gondolom, és abból, amit bemásoltál. A fiam szembetegsége jutott eszembe, tudom, hogy más, de ott is úgy tűnt, hogy csak az időt húzzák, végül mégis igazuk volt. Hetente vizsgálták újra, mert elindult egy kóros folyamat, de csak egy bizonyos állapotban lehetett műteni, csak akkor, amikor már elért egy bizonyos fokot a betegsége. Előtte nem, viszont figyelni kellett, hogy nehogy késő legyen, mert akkor megvakult volna. Én a helyedben azt csinálnám, hogy minden egyes havi menstruáció után visszamennék az SZTK-ba (ha anyagilag nem engedheted meg a maszekot), és így nyomon követhető, hogy romlik a helyzet, vagy esetleg mégis javul! Tudod, minden ciklus után változhat! Ne idegeskedj, azért fizetjük azt a nnyomorult tb-t, hogy végezzék a munkájukat, és lelkiismeretesen ellássanak/vizsgáljanak! A legjobbakat kívánom!!
2012. jún. 21. 00:49
 19/23 A kérdező kommentje:
Hát igen az eléggé ilyesztő szerintem is,bár én már ettől is frászt kaptam hogy jöttek az értesitők mert ilyen még nekem sosem volt! Nem csinálnak rákszürést minden hónapban mert már kértem ezt is mondtam hogy maszekdoki ezt javasolta,de mindegy mert a fájdolmamat is leszarják meg összevissza folyásomat is szóval....sztk alapon fellehet menni pestre vajon??
2012. jún. 21. 07:43
 20/23 anonim ***** válasza:
Hát, nem tudom. Én a XXII. kerületbe lakom, és itt lehet kérni, de nem tudom, hogy mi a feltétele. De mindenképp menj el orvoshoz minél előbb.
2012. jún. 21. 09:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!