Csak én találok örömöt 2 gyermekem nevelésében?
Figyelt kérdés
Néhány kérdésnél olyan kifakadásokat lehet olvasni és olyan trágár módon " üvölti le" más ismeretlen anyuka fejét egy-egy kommentelő, csak azért, mert nem tudja elképzelni, hogy 2 gyermekkel boldogan is lehet élni. Én nem értem mi ez az állandó panaszkodás.2012. jún. 17. 20:42
11/12 anonim válasza:
6. vagyok, az utolsó válaszoló nem is túloz annyira.
Ma divat feloldódni az anyaságban, divat, hogy nem hagyjuk mással, divat hogy 3 éves korig szoptatunk, valamint az is, hogy a nők a saját integritásukat adják a gyerekért. (Nem Rád gondolok, kérdező, de ezen az oldalon menny ilyen találkozni...)
Ezek érdekes tendenciák, igen sok negatív vonzattal. De mindenki úgy nevel gyermeket, ahogy szeretne.
12/12 anonim válasza:
nincs ebben semmi túlzás,komolyan ez van az oldalon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!