Mikor tettétek babaátokat először bele olyan sportkocsiba, amely nem dönthető 150 fok alá?
Figyelt kérdés
Nekünk a mózes már kicsi, és unja mert nem lát ki belőle, a hordozó kényelmetlen, a sportot még nem próbáltuk. Most 4,5 hós, 7400gr.2009. júl. 5. 11:52
1/3 anonim válasza:
Szia!
Én 6 hós koráig fektettem, utána kezdtem egy picit megemelni a kocsi háttámláját, illetve, sportkocsiban teljesen ledöntött helyzetben sétáltatni.
Teljesen felültetni most kezdem, mert már 1 hete magától ül.
Ülő helyzetbe addig ne tedd a kocsit, amíg magától nem ül stabilan támaszték nélkül, mert elgörbül a gerince.
9 hós kislány anyukája
2/3 anonim válasza:
Ilyenkor már beteheted.
Ha már kezd ülni, és az öledben gondolom már ül, akkor nyugodtan.
Ülve pedig ha már tud ülni.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
Összeszereltem a kocsit, meglepő, de szinte vízszintes a sport rész, így kipróbáljuk.
2009. júl. 5. 14:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!