Tévesen riasztott a légzésfigyelőnk, vagy tényleg baj lehetettt?
Nekünk is kb 1 hós volt mikor beriasztott volt h csak pittyeget. Álltalában mikor még ilyen picik beszokott riasztani. Érdemes feljebb venni az érzékenységet rajta.
Ja és ne aggódj.
Üdv egy 8 hós baba anyukája.
Először is nem kell kikapni a babát, csak megilyeszted.
Nálunk elég sokszor riasztott (igaz, egy régi, 11 éves készülékünk van). Odamentem, kikapcsoltam, visszakapcsoltam, és villogott tovább.
A kicsiknél ilyenkor még sűrűn előfordulhat, hogy ritkábban vesznek levegőt. Már magára a riasztásra "észbe" kapnak, és lélegeznek tovább.
Szóval nem kell kétségbe esni, én sosem vittem vizsgálatra, 1 éves egészséges baba:-)
Amúgy ha a pelenkázón is érzékeli az ágyban lévő figyelő babát, az már túl érzékeny, az sem jó!Nem egyszer hallottam olyat, hogy kivették a babát az ágyból, és levegő mozgására is érzékelt a kicsi-na emelett meg nyugodtan meg is hallhat a baba... inkább ne legyen olyan érzékeny a gép. Én ha már egy vastagabb hálózsákot adok a kicsire, szól...
Ezen sajnos nem lehet érzékenységet állítani,nincs rajta semmiféle gomb sem csak a ki-be kapcsoló gomb. Mostanra már sikerült megnyugodnom. Lehet, hogy nem kellett volna kikapnom a kiságyból szegényt,de hirtelen nem is gondoltam rá, hogy ránézésre is lehet látni hogy minden rendben van-e. Azért remélem,hogy nem lesz több ilyen...
Köszi szépen a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!