9 hónapos a kislányom, az éjjel riasztott a légzésfigyelő, járt már igy valaki ennyi idős babánál?
Szia
Nem akarlak ijesztgetni,de pont tegnap néztem a szuperdadust a tv-ben,és abban volt egy anyuka,akinek 11 hónaposan halt meg a babája... :( Szóval ha lesz majd még egy babám,akkor tovább fogom használni a légzésfigyelőt,mert mi már ekkor nem is használtuk.... :(
Szóval ha nem is azért csippant be a figyelő,mert baj volt,akkor is használd még tovább ezt a ketyerét,mert látod,náluk is életet mentett volna,ha van nekik ilyenjük.... :(
Nálunk amúgy 2 hónaposan szólalt meg a riasztója,és nem véletlenül,mert nem lélegzett sajnos... :( Szerencsére mikor kivettem és megráztam,felkelt,és rendesen vette a levegőt,mintha mi sem történt volna..,de azt az érzést nem kívánom senkinek,mert borzasztó volt.. :( Úgy volt a kezemben,mint egy rongybaba :(
Na de vissza a témához... Remélem csak tényleg lemászott a kislányod,és azért szólalt meg a figyelő!!
Jó egészséget nektek!
na most jól megnyugodtál mi? :)
Én is rettegtem a csecsemőhaláltól és nagyon utánaolvastam mindennek. Amit az előző írt hogy 11 hósan hal meg így a baba, az annyira iszonyatosan rettentő ritka hogy meg sem említik. Szerintem egy millio halálból talán 1 . A legveszélyeztetebb kor a 2-5 hó között van, ritán előfordul 7-8 hós korban is. Ritkán.
Ha a baba az ágy végében volt és nem az érzékelőn, akkor persze hogy nem tudja érzékelni a mozgását, és bejelez. De azért használd továbbra is, mert én is használom, megnyugtat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!