Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Pusziltátok már meg a száját...

Pusziltátok már meg a száját a babátoknak?

Figyelt kérdés
Ti meg tudjátok állni?
2009. júl. 5. 07:52
 1/10 anonim ***** válasza:

Én milliószor puszilom:-)

Belőlem jött ki, mi baja lenne tőlem?

Amúgy egy kor után, nálunk elég hamar, már 6-7 hó körül a lányom ad magától puszit, és köztudott, hogy a babák szájra adnak puszit.

2009. júl. 5. 08:30
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Én nem,és igyekszem megállni,ugyanis a mi szánkban már olyan baktériumok vannak,amiket az ő szervezete még nem ismer.Tényleg nehéz megállni,de mindig arra gondolok,hogy még korai,hagy erősödjön még az immunrendszere.

4,5 hós baba anyukája

2009. júl. 5. 08:36
 3/10 anonim ***** válasza:

Igen,többször előfordult már.Persze nem agresszíven,nem nyomom oda a fejem :) teljes erővel,ezek inkább pici puszik,gyengéden.Nagyon szereti,mindig vigyorog egy nagyot utána :D

6 hónapos nagyfiú anyukája

2009. júl. 5. 08:49
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Persze, sokszor, de próbálom megállni, mert egy fogorvos ismerősöm szerint annyi és olyan bacik vannak a Mi szánkban, amiknek nem kéne a picur szájába jutniuk.
2009. júl. 5. 09:00
 5/10 anonim ***** válasza:
Nagyon nehéz megállni, legszívesebben "megenném" az egész kis porontyot! De nem hiszem, hogy jót tesz neki, ezért csak az arcát, kobakját, kezét, lábát... az arcát is csak akkor, ha tiszta z én arcom is.
2009. júl. 5. 09:35
 6/10 anonim ***** válasza:

Én a bajuszkáját imádom, de csak amikor elalszik egy leheletnyi puszit kap a szájacskája fölé.

2 fiam van

2009. júl. 5. 09:40
 7/10 anonim ***** válasza:
Én össze-vissza szoktam puszilgatni a száját is, imádok vele puszilkódni a száján, csikizi neki és röhög rajta.
2009. júl. 5. 09:50
 8/10 A kérdező kommentje:

Hihihi!

Nagyon köszönöm az őszinte válaszokat! :))

2009. júl. 5. 10:08
 9/10 anonim ***** válasza:
A száját soha, se minden máshol nagyon nagyon össze vissza.
2009. júl. 5. 11:21
 10/10 anonim ***** válasza:
Száját,alsó testrészét nem de bárhol máshol igen.Én olvastam(fogorvos írta),hogy nem ajánlott szájon puszilni a babát,mert sok baktérium van a szánkban nem utolsó sorban a fogszuvasodást okozó is és akaratlanul is bekerül a szervezetébe és ha nincs is foga,kijöhet szuvasan is.Pláne akkor érdemes vigyázni,ha van lyukas fogad.
2009. júl. 5. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!