Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan tudnam tartositani...

Hogyan tudnam tartositani (fagyasztason kivul) az elore elkeszitett bebikajat? Hogyan vannak tartositva az uzleti uveges bebikajak?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy van mar jo sok uvegecskenk es ha pl. dunsztolnam a papit, akkor elallna-e tartositoszer nelkul par hetig kamraban (esetleg hutoben)?
2009. júl. 4. 21:14
 1/4 anonim ***** válasza:
68%

A kérdésedre ugyan nem tudok válaszolni, de annyit tudok, hogy a bébiételeket hőkezeléssel tartósítják.

Fagyasztani nem tudod?

2009. júl. 11. 18:40
 2/4 A kérdező kommentje:

De most fagyasztom az etelet.

Lehet, hogy UHT eljarassal tartositjak a bebieteleket. De azt biztos nem ugyanaz mint a dunsztolas.

2009. júl. 11. 19:03
 3/4 anonim ***** válasza:
68%

nekem az anyum mondta hogy dunsztoljam a készre pépesített gyümölcsöket.Még nem csináltam.De a befőttek is elállnak,nem?

Annyi,hogy ebbe nem raksz tartósítót.Szerintem próbálj ki 1-2üveggel és nézd meg kb 2hét múlva "mennyire ehető"

2009. júl. 11. 21:01
 4/4 A kérdező kommentje:

Lattam a neten, hogy ha celofannal kotik le akkor lehet tenni a 2 celofan koze a szalicilt es akkor van rajta tartositiszer, de az etelhez nem er hozza. Es mukodik allitolag. Paradicsomlevel tobbek kozt.

[link]

2009. júl. 12. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!